https://imgix.femina.dk/media/billeder/2014/marts/erotikprim.jpg
Kærlighed og sex

Kvinder vil have ægte erotik!

11. marts 2014
af Redaktionen
Foto: All Over
Den erotiske litteratur er eksploderet over de sidste par år, og nu tager et nyt storytelling-projekt skridtet videre og lærer kvinder at lave deres egne fortællinger om egne oplevelser på godt og ondt. Og du kan komme med …

Det er ikke bare hjemme i det skjulte, den erotiske litteratur hitter. Nej, i toget og ved bustoppestedet er der flittigt vendt sider i bøger med covers, der taler sit tydelige sprog. Som bonus har dette åbnet for en mere ærlig dialog omkring begær og givet stof til mange gode samtaler - ikke mindst mellem veninder.

TELL IT LIKE IT IS

Forestillingen er den 21 marts kl 19.30 i Ny Kongensgade 9c 1472 Kbh K.

Læs mere om konceptet, fortællekurset og underviser Trine Thorendal på http://trinethorendal.dk

Erotik hitter!
Ikke så underligt, fortæller Trine Thorendal fra WeKnowWomen, der står bag storytelling-projektet.

"De erotiske romaner virker måske efter hensigten og får os til at stoppe op og gentænke vores egen seksualitet. Men for mange af os kvinder i fyrrene er det svært helt at relatere sig til de udfordringer en eksempelvis 21 årig jomfru, uden børn, uden et tyndslidt ægteskab, uden seriøs kropsforskrækkelse render rundt med…eller måske netop ikke render rundt med", fortæller Trine Thorendal.

Sig det …

Tell it like it is… er et fortællekoncept for kvinder, hvor der fortælles selvoplevede historier inden for temaerne; kærlighed, erotik, krop og relationer.

"Vi har alle oplevelser med kærlighed og erotik med i bagagen, der har forandret os. Det kan være i måden, vi ser os selv på, måden vi føler på eller måden vi er i verden på. Når vi begynder at fortælle om disse oplevelser, sker der noget inden i os, som igen forandrer os. Oplevelsen lagres på en ny måde i os, der giver os nye perspektiver både på oplevelsen men også på os selv", siger Trine Thorendal.

Fortælling til at bryde tabuer
Fortællingen som formidlingsform er ekstremt ærlig og nærværende. En dygtig fortæller trækker sine lyttere helt med ind i sit univers. Samtidig er der en rolighed i det at lytte til en fortælling, der gør det muligt for lytteren, at kaste lys over sine egen indre fortælling.

"Hvorfor ikke gøre brug af netop denne formidlingsform, til nogle af de ting der tabubelagt eller svære at tale om? Der er jo nok at tage fat i inden for temaerne; kærlighed, erotik, krop og relationer", fortæller Trine Thorendal.

Erotik for alle
De første 12 helt almindelige kvinder i alderen 35-55 år følger netop nu et 3 ugers kursus i storytelling. Kurset afsluttes med en forestilling, hvor de 12 kvinder går på scenen og fortæller hver deres fortælling.

"Der er altså ikke tale om live-porno-storytelling" forsikrer initiativtageren. "Tværtimod er der tale om meget fine og følsomme fortællinger, hvor tilskuerne sikkert både kommer til at grine og græde. Men mest af alt, vil de kunne spejle sig i disse vanvittig modige kvinders historier. For det er ægte og ærligt levet liv der deles ud af ", siger Trine Thorendal.

"Det sjove er, at da vi udformede konceptet, var det ret vigtigt for os, at det ikke KUN kunne opfattes som et erotisk fortællekoncept. Der skulle være plads til meget mere end det. Men gæt selv en gang hvad det er alle damerne på kurset ønsker at fortælle om", slutter Trine Thorendal

Kom med …
Er du nysgerrig på hvad de 12 kursister vil fortælle om, kan du tage din veninde, din kæreste eller din ven under armen og komme ind og høre forestillingen. Det er en one-night only! Og forestillingen kan nok godt give lidt røde ører undervejs…

Vind billetter her!


Læs også