Hjerte på træbord - kærlighed
Kærlighed og sex

Kærlighed - Sådan griber du den

24. september 2017
af Redaktionen
Foto: Pantermedia
Hvis du ønsker at finde kærlighed, så kan Katrine Axholms 3 tips måske hjælpe dig.

Tre tips til dig, der gerne vil satse på kærlighed

1.
Gør status over sit kærlighedsliv: Hvilke erfaringer har jeg gjort mig? Hvilke roller har jeg haft? Hvad har været det sværeste? Hvad vil jeg gerne gøre anderledes i mit næste forhold? (Måske have mere tid til veninder, være bedre til at sætte grænser, fortælle om dine behov, have dit eget soveværelse m.m.). Fordelen ved at gøre status er, at der er mindre risiko for, at du gentager dine mønstre i et nyt forhold.

2.
Gør noget andet, end du plejer: Plejer du altid at svare en mulig kæreste på mail, så ring ham op eller aftal at tale sammen over Skype. Er du altid den, der ordner og rydder op, så drop det. Er du altid den, der afventer, at han tager initiativer, så begynd at foreslå, at I skal gøre noget sammen. Udfordr dig selv, så du skaber en ny rolle.

3.
Vis din sårbarhed: Vær ærlig og fortæl, hvem du er, og hvordan du har det. Hvad er dine værdier, dine grænser og behov? Hvornår har du lyst til at ses, og hvornår har du ikke? Når I har lært hinanden lidt mere at kende, er det en god idé at være ærlig og fortælle, hvad du har brændt dig på i tidligere forhold, og hvad du er bange for, der skal gentage sig. Du kan foreslå ham også at fortælle. Så ved I begge, hvor I står, og hvad I sammen skal være opmærksomme på.

Læs også: Luk op for kærlighed og sats noget mere

Kilde: Parterapeut Katrine Axholm

Læs også