Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kærlighed og sex

Jeg skulle låne penge til at købe en lejlighed. Så stillede min bankrådgiver det samme spørgsmål igen og igen

19. juni 2024
Af Redaktionen
Foto: Ally / Aller Media
Selvom sololivet er forbundet med stor frihed, så er økonomisk frihed ikke en del af pakken. Dét taler "Stadig Single"-værterne Kathrine og Christoffer med forfatter og journalist Johanne Bille om i dette afsnit af "Stadig Single"

ALT er dyrere, når du er single.

Du står alene med huslejen, forsikringen og måltidskassen, som i øvrigt er lavet til minimum to personer.

Og så går en del af budgettet måske også til dates, som heller ikke er helt billige i længden. Selvom sololivet er forbundet med stor frihed, så er økonomisk frihed ikke en del af pakken.

Ifølge tal fra 2022 fra Danmarks Statistik koster det cirka 20.000 mere om året at være single sammenlignet med folk, der er i et parforhold og bor sammen. Og singler bruger i gennemsnit 10.000 kroner mere om året på at spise og drikke ude, end personer der er i et forhold.

Journalist og forfatter Johanne Bille har mærket på egen lomme, hvor rasende dyrt det er at være single, og er derfor dagens gæst i singlestudiet.

Udover at vende problematikkerne i singleøkonomi, afslutter "Stadig Single"-værterne Christoffer Mygind Juul og Kathrine Hinge sammen med dagens gæst Johanne også med nogle helt konkrete hacks til, hvordan du kan skabe mere luft i dit solobudget.

Lyt med i ugens afsnit af "Stadig Single" og få svar på meget mere om den forbandede forelskelse i din podcast-app eller nedenfor.

I’m looking for a man in finance - med Johanne Bille

I’m looking for a man in finance - med Johanne Bille

Stadig single | 52 min

Du kan lytte til tidligere afsnit af "Stadig Single" nedenfor.

Læs også