Hvornår er du mest forførende i en mands øjne og hvad tænder mænd på? Tjaaa.. Prøv engang at gætte...
Kærlighed og sex

Hvad tænder mænd på?

20. august 2012
af Malene Fich Weischer
foto: All Over
Hvornår er du mest forførende i en mands øjne og hvad tænder mænd på? Når du er funky og moderigtig eller når du er super slutty? Tjaaa... Prøv engang at gætte...

Dette tænder mænd på

Lad os nu bare indrømme det: Vi kvinder kan bruge timer på at spekulere over, hvilket tøj, vi skal have på. Hvordan sidder det, hvordan ser det ud og - måske ikke mindst - hvilke signaler sender det? Men drejer spekulationerne sig om, hvad vi skal have på for at gøre vores mand eller kæreste glad - så er der ingen grund til at gå i tænkeboks. Det er nemlig ret simpelt:

Se mit trofæ
- Kvinder klæder sig jo slet ikke på for mænds skyld, men for andre kvinders skyld, for mænd kan jo i bund og grund bedst lide at kigge på det lidt slutty look. Så hvis det stod til os, var det sådan kvinder altid skulle gå rundt, fortæller sexolog Jakob Olrik til vores venner på Alive.dk.
"Mænd elsker stolte at kunne vise deres smukke ledsager frem. Lidt som en slags trofæ."
Med andre ord, så er en super lårkort eller en voldsomt nedringet bluse dét, der falder allermest i mænds smag. I hvert fald i følge sexologen.

Fræk og spontan
En anden ting, der lige kan gå an, er en løs t-shirt og et par slidte jeans, fordi det, ifølge Jakob Olrik, signalerer at vi lige har været på uplanlagt mandebesøg, og er med på noget spontant og frækt.
Storblomstrede kjoler og gummistøvler skal vi til gengæld holde os fra. Den storblomstrede holder i følge sexologen kun, hvis du vil signalerer at du er skruk, mens gummistøvlerne gør dig mandhaftig og kedelig.

Læs også: 7 ting, der tænder mænd

Du kan læse hele artiklen om hvordan mænd tolker vores tøj her

Læs også