https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/marts/2013-12-eruopaeiske-maend-f.jpg
Kærlighed og sex

Her finder kvinder de frækkeste mænd

18. marts 2013
af Maria Jönsson Bebe, Q.dk
Kilde: C-Date.dk - Foto: Shutterstock
Mangler du og veninderne en rask ferieflirt? Så se hvilket europæisk land I skal besøge, for at finde en mand, der med stor sandsynlighed matcher netop jeres sexlyst!

En nyere europæisk undersøgelse, foretaget blandt 22.000 medlemmer af datingsitet C-Date, afslører interessante informationer om en række europæiske beboeres sexlyst. Læs med her og se hvor det, for dig og veninderne, ville være mest fordelagtigt at rejse hen.

Kvinderne elsker Bad Boys - se hvorfor her

Tyskerne er friske på det meste

Det er ikke for sjov, at familie-Game Showet Tutti Frutti, der havde indslag med strippere og topløse dansere stammer fra vores store naboland; tyskerne er simpelthen nogle frækkertere - i hvert fald hvis man skal tro på C-Dates undersøgelse. Af alle de europæiske mænd der deltog i undersøgelsen, er de aller vildest med oralsex, og således kan du få hele 92 procent af dem med på den ide. Til sammenligning ligger det europæiske gennemsnit på 49 procent. Desuden er de vilde med analsex, hvor de dog bliver overgået af nordmændene

Nordmænd er vilde med….

Apropos nordmænd, så er de norske mænd vilde med Dirty Talk. Udover Schweizerne finder man ingen i Europa, der finder Dirty Talk mere appellerende. Her kan vittige sjæle så spekulere lidt over, om Dirty Talk virkelig er så dirty igen, hvis det bliver sagt med en syngende norsk accent. Hvis man kan abstrahere fra dette, så ser det dog ud som om, at Norge kunne være et oplagt sexrejsemål for den frimodige, da de norske mænd generelt er helt vilde med både trekanter, bondage, partnerbytte og sexlegetøj.

Læsernes 10 bedste orgasmeråd

Her er ikke meget eksperimenterende sex at komme efter

Til gengæld, hvis du drømmer om århundredets rusketur, skal du måske overveje at springe Polen over. Enten må de polske mænd siges at være nogle af de mindst farverige af alle de nationaliteter, der deltog i undersøgelsen, eller også har de ikke været helt sandfærdige, da de svarede. Hvor om alting er, ligger de lavt på alle præferencer undtagen - at tage billeder under sex! Så medmindre Twitter-sex lyder tiltalende, er der andre destinationer, der lyder mere appellerende.

Og hvad med danskernes sexlyst

De danske mænd hører ikke til i den mere eksperimenterende ende af spektret, og selvom oralsex ligger over det europæiske gennemsnit med 56,4 procent mod et snit på 50 procent, ligger de danske mænd under gennemsnittet på stort set alle parametre. Så, måske netop derfor er det værd for danske kvinder at overveje, om den næste mand skal være fra et andet europæisk land.

Læs meget mere om danskernes sex præferencer her

Top 3 over sexlyster:

Oralsex: mænd 50% / kvinder 45%
Analsex: mænd 40% / kvinder 30%
Sex med sexlegetøj: mænd 30% / kvinder 40%

Læs også