https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/august/2013-34-arbejdsflirt-p.jpg
Kærlighed og sex

Her er tricket til at starte en kontorromance

19. august 2013
af Maria Jönsson Bebe, Q.dk
Foto: Shutterstock
Er du interesseret i din attraktive kollega, men lidt i tvivl om, hvordan du skal gebærde dig? Så fat mod, for med en ganske simpel metode kan du, helt diskret, teste om interessen er gengældt.

De fleste kender nok det såkaldte 'wink ikon', hvor semikolon, bindestreg og slutparantes tilsammen danner det, der ligner et blinkende ansigt, og takket være dette ikon, kan rigtig mange mennesker, der har mødt hinanden på arbejdspladsen, i dag kalde hinanden for 'kæreste' eller 'ægtefælle'. Så er du 'single and looking' - eller måske bare interesseret i en uskyldig flirt, skal du være rundhåndet med ;-) i dine korrespondancer med den udvalgte.

Læs den store scoreguide - masser af artikler og gallerier om scoringens kunst

Ifølge en undersøgelse foretaget af det internationale datingsite whatsyourprice.com har 45 procent af de kvindelige respondenter og 59 procent af de mandlige svaret, at deres kontorromance enten startede med en e-mail eller en sms, hvori der var et wink ikon. Det skriver Huffington Post.

;-) er en invitation til nærmere bekendtskab

Af samme årsag var der, blandt respondenterne, generel konsensus om, at hvis man ikke er interesseret i en kontorflirt, bør man helt holde sig fra wink ikonet, da det ellers let kan blive misfortolket.

Bliv et hit i sengen - 10 tricks du kan lære af pornostjernerne

71 procent af kvinderne og hele 90 procent af mændene var nemlig af den opfattelse, at der ligefrem var potentiale for en date, hvis korrespondancen altså indeholdt et lille ;-).

Et flertal af undersøgelsens deltagere svarede dog samtidig, at de generelt brugte emoticons, når de kommunikerede med deres kollegaer. I Danmark står arbejdspladsen øverst på listen over steder, hvor man har mødt sin partner, viste en undersøgelse foretaget tidligere i år af Megafon.


Læs også