Sexolog Maj Wismann er meget begejstret over dette smukke, diskrete sexlegetøj. Se hvad det er for et her.
Kærlighed og sex

Her er sexologens yndlings-sexlegetøj

28. april 2011
af Maj Wismann
Sexolog Maj Wismann er meget begejstret over dette smukke, diskrete sexlegetøj. Se hvad det er for et her.

Sexologens yndlings-sexlegetøj


Silkeblød i overfladen, smuk babypink, designet er yndefuldt og elegant og dufter langt væk af luksus og glamour.

Som bonus kan den ligge af sig selv, når man dyrker sex i missionærstillingen med ens partner uden at genere og skulle rykkes for meget rundt, samt at den ikke er alt for stor og klodset, hvilket jo er en enorm fordel.

Tag også testen: Hvilken sexlegetøj passer til dig

Både til sensitive og hårdføre
De fleste kvinder er allerede blevet tudet ørerne fulde med vigtigheden af en klitoris vibrator i natbordsskuffen, og markedet BUGNER! Ofte er vibrationerne meget voldsomme og pulserende og den laveste hastighed kan for en del kvinder faktisk være "for meget".

FAKTA

"Lily" er et eksempel på en vibrator, godt nok i den dyre ende af skalaen, men den rummer faktisk alt det man har brug for, undtagen pulseringer, hvilket er et lille minus.

For trods den lille størrelse, og det er så absolut den mindste klitoris vibrator jeg længe har set, så ligger vibreringerne fra "jeg troede jeg havde slukket den" til "Så bliver det altså ikke mere voldsomt". Så alt i alt, passer den faktisk til de fleste kvinder ekstra sensitive eller ej.

Mangler lukkemekanisme
Til "Lily" følger der en oplader med, så man slipper for batteri indgangs overflader, og hygiejnen er i top.

Eneste lille minus er dog det lille stik, hvor opladeren sættes til, der kunne jeg godt have ønsket mig en lille lukkemekanisme, som ville have optimeret hygiejnen.

Læs også: Lily fåes her. 735 kr.

Hvor er den smuk
Til sidst vil jeg nævne æstetikken! For jeg synes virkelig at den er smuk - hvilket jeg egentligt aldrig har overvejet om en vibrator før! Der er ingen tvivl om, at der er gjort noget helt særligt og lagt mange tanker bag designet, materialet og brugervenligheden af dette lille smukke feminine stykke elektronik.

5 store stjerner
Så trods de få minusser, der trækker lidt ned, får den altså 5 ud af 6 stjerner for vibrationer, æstetik, design, brugervenlighed samt det faktum, at man kan bruge den, mens man elsker med sin partner og på den måde opnå klitorisorgasme under elskovsakten, uden at få kramper i armen eller skulle ligge i akavede stillinger.

Rigtig god fornøjelse
Sexolog
Maj Wismann

Læs også: Tantra slukker tørsten

Læs også