https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/november/2013-44-utroskab-og-mad-p.jpg
Kærlighed og sex

Her er de utros foretrukne måltider

1. november 2013
af Maria Jönsson Bebe, Q.dk
foto: Shutterstock
Utroskab handler om meget mere end sex. De der har en affære ønsker at nyde mere end sex med sin elsker eller elskerinde, som et godt måltid. Læs deres favoritter her.

Det famøse datingsite Victoria Milan har lavet en topliste over, hvilke mad og drikkevarer de utro foretrækker, at der skal være på menuen, når de inviterer deres dates ud - se listen her:

Igennem historien har adskillige værker indenfor kunsten, blandt andet i romaner som Karen Blixens 'Babettes Gæstebud' og malerier som 'Den sidste nadver' af Leonardo Da Vinci, handlet om måltidets betydning for os mennesker. Der åbnes op for sanseligheden, og det er som om, at en samtale glider bedre, hvis den krydres med lækker mad, der stimulerer sanserne.

Hold igen med drikkevarerne

Denne observation har også utroskabssitet Victoria Milan gjort sig, og de har fået den svenske stjernekok og madjournalist Jens Linder til at forklare, hvad der er vigtigt at tage højde for, når der skal vælges mad og drikke på en date:

- Det er vigtigt, at man bestiller mad som ikke spilder. Det er også vigtigt at sikre, at du ikke er alt for beruset, siger Linder.

Og ser man på svarene, er det en rigtig god ide at hive champagnen frem, hvis du vil forføre en kvinde, da den boblende drik topper kvindernes top 5, mens mændene foretrækker en lys øl efterfulgt at rødvin.

> Få en guide til hvordan du får bedre sex på blot 5 min

Mænd vil have kød på bordet

Vandene skiller også, når det kommer til maden, for mens kvinderne generelt holder sig til de lette 'nippe' retter som salat og laks, er mændene til kød - og gerne som vor mor lavede det. Det er nemlig klassiske kødretter som oksemørbrad og hakkebøffer, der er mændenes foretrukne. Så vil du forføre en mand, så sats på proteinholdig mad.

Kvindernes svar:

Mad:

 1. Cesarsalat
 2. Laks
 3. Skaldyr
 4. Oksemørbrad
 5. Svinemørbrad

Drikke:

 1. Champagne
 2. Hvidvin (Sauvignon Blanc)
 3. Rødvin (Bordeaux)
 4. Prosecco
 5. Strawberry Daquiri

Mændenes svar:

Mad:

 1. Oksemørbrad
 2. Hakkebøffer med tilbehør
 3. Peberbøf
 4. Stegt flæsk med persillesovs
 5. Torsk med tilbehør

Drikke:

 1. Lys øl
 2. Rødvin (Shiraz)
 3. Champagne
 4. Hvidvin (Chardonnay)
 5. Øl

Kilde: 4789 af Victoria Milans norske, svenske og danske medlemmer deltog i undersøgelsen.

> Så mange mænd faker deres orgasme

Læs også