https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/oktober/2013-43-sex-i-aegteskabet-p.jpg
Kærlighed og sex

Få bedre sex på 5 min

24. oktober 2013
af Mia Qvist Scheelsbeck, Newsdesk, Aller Media
Kilde: Prevention.com - Foto: Shutterstock
Det behøver ikke at tage mere end et par minutter at få bedre sex . Få 8 hurtige tips der vil give dig et markant bedre sexliv.

Når du har været sammen med den samme partner i mange år, og sex begynder at være en rutine, kan det være en god idé at ruske lidt op i tingene. Men det behøver hverken at kræve meget tid eller arbejde, skriver Prevention.com.

I bogen 'Save Your Marriage in Five Minutes a Day' giver ph.d. Bonnie Jacobsen en række gode råd til, hvordan du på fem minutter om dagen kan krydre dit ægteskab og gøre det mere sexet.

> Spice dit sexliv op med 6 sexede apps til din smartphone

8 nemme tips til bedre sex i dit ægteskab:

1. Gå i seng uden trusser

Hop ind i sengen til din partner med en T-shirt på og intet andet. Nogle gange er sexet lig med simpelt, og det kan derfor sagtens få din partner op i gear. Hvis han nu i stedet er til blonder eller mere feminint lingeri, så hop i det.

2. Tag morgenbadet sammen

Hop ind i badet, når din partner står der og overrask ham. Kombinationen af det varme vand og berøringen kan være ganske sensuel og kan give jer en helt anden begyndelse på dagen.

3. Brug visuelle hjælpemidler

Er der en særlig film (ikke nødvendigvis porno), et billede eller en reklame, I begge synes er fræk? Se den og få derefter din partner med ind i soveværelset.

Bliv inspireret af sexguides filmTilfør dit sexliv et helt nyt niveau af nydelse. Få nye teknikker til fornøjelse for dit sexliv og find alle kvindens erotiske punkter. Der findes flere forskellige sexguides - se udvalget her

Pris: 149 kr.

4. Begynd tidligt på forspillet

Hav et klart signal, I begge kender, der signaler 'jeg vil have dig nu'. Brug det, når I er ude, hvor ingen andre end jer ved, hvad det rent faktisk betyder. Det vil være ganske sensuelt for dig at vide, at din partner går rundt og har lyst til dig - og omvendt.

5. Bryd hverdagen

Det kan være svært at få lyst og overskud til hinanden i en hverdag, hvor alt går op i job, motion, børn, aftensmad og meget andet.

Derfor skal du sætte dig ned og bruge nogle få minutter på at tænke over, at din partner er den eneste person, du har sex med, og hvor fræk han/hun er. Det kan give en større samhørighedsfølelse at tage sig tid til at tænke seksuelt på sin partner.

> Guide: Sådan får du flirten ind i hverdagen

6. Brug øjnene

Fang din partners blik over middagsbordet og hold fast i det. Det vil give ham opfattelsen af, at du tænker på meget mere end at spise de frikadeller, der står på bordet. Det kan tænde gnisten hos jer begge.

7. Overrask din partner

Det er ikke altid så frækt, når sex er planlagt. Overrask i stedet din partner og kys ham eksempelvis inderligt, når I venter ved et rødt lys.

8. Tal sammen

Er du tilfreds med jeres sexliv, eller savner du i virkeligheden noget? Tal om det og krydr gerne samtalen med lidt humor og store smil. Er du meget genert, kan du forsøge at gøre det, mens I har sex ved at give ham små hints.

Læs også