https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2012/september/201238sexedeappsp.jpg
Kærlighed og sex

6 sexede apps til din Smartphone

22. september 2012
af Natascha Gracia og Maria Bebe, Magasinet Tidens Kvinder
Bring erotikken ind i hverdagen med disse 6 frække og sjove apps til din smartphone

Der hersker ingen tvivl om, at din Smartphone kan gøre livet lettere - men den kan faktisk også være med til at gøre det mere sexet! Tidens Kvinder har testet og udvalgt 6 af de frækkeste, sjoveste og mest sexede apps til dig, se med herunder.

Læs også : Voldtægt - den forbudte fantasi

Dirty Truth and Dare

Vi legede den lidt mere uskyldige version, da vi var børn og teenagere, men nu kan du få en voksen og kinky udgave direkte på din telefon. Reglerne er de gode gamle: Efter tur skal man vælge imellem at få stillet et nærgående spørgsmål eller udføre en udfordring. Dog skal det nævnes, at hvis du er ude efter lidt sexet sjov, så skal du nok gå efter udfordringerne frem for spørgsmålene, men sådan har det vist altid været.

Hent Dirty Truth and Dare

Køb den internationale bestseller i Qshoppen for kun 149,95kr

Spice dice

Her får du en digital version af de klassiske sexterninger. Du kan vælge mellem fire forskellige spil: Romantic, Foreplay, Sexual og Kinky, hvor den romantiske version er sød men lidt tam, og kinky klart er den sjoveste. Her kan du f.eks. ende ud med "oral in the shower" og "video al fresco".

Hent Spice dice

Adult have you ever

En rigtig fest-app for selskaber på to eller flere. Lær hinandens mest beskidte hemmeligheder og fortid at kende med kinky spørgsmål a la "Har du haft sex med noget, du ikke kendte navnet på?" eller "Er du gået i byen uden trusser?".

Hent Adult have you ever

Ikarmasutra lite

Bring lidt af østens mystik ind i jeres sexliv med denne app, der giver jer ikke mindre end 30 forskellige instruktioner til eksotiske stillinger. Stillingerne er delt op i 9 kategorier, og der er fine tegninger som illustration til, hvordan I gør. I kan sætte de stillinger, I er mest nysgerrige på, på en huskeliste, og så er der mulighed for at følge jeres fremskridt fra novicer til grand master. Når I er nået til vejs ende og mestrer alle 30 stillinger på grand master-niveau, er der mulighed for at downloade en udvidet version med hele 110 stillinger.

Hent Ikarmasutra lite i googles app-store

SinglesAroundMe

Har du ikke lige mødt ham eller hende, som du drømmer om, er konceptet SinglesAroundMe måske en ide for dig. Baseret på din geografiske placering kan SAM vise dig vej til andre singler i din umiddelbare nærhed. Du kan sende en variation af hints til din udkårne, og du kan indikere, om du er åben for nye bekendskaber, browse profiler og opsætte kriterier for, hvem der må kontakte dig - akkurat som på et webbaseret datingsite. SAM er udbredt over hele verden, så også på rejsen er der mulighed for at date.

Hente Singlesaroundme

Køb den erotiske historiesamling "Prøverummet" i Qshoppen for 149,95kr

Blendr

Blendr fungerer på samme måde som SinglesAroundMe, men er oprindelige tænkt mere som et socialiseringsnetværk, hvor venskaber i højere grad er fokus. Alligevel er der ingen tvivl om, at der kan være lir-potentiale i Blendr, som er en af de hurtigst voksende sociale apps på markedet. I øvrigt kan vi i samme moment nævne Blendrs forgænger Grindr, der har samme funktioner, men er tiltænkt homoseksuelle.

Hent Blendr

Læs også : Her er de bedste samlejestillinger

Læs også