Kærlighed og sex

Gæt hvilke kvinder der får flest orgasmer under sex

20. november 2013
af Maria Jönsson Bebe, Q.dk
foto: shutterstock
Ny undersøgelse viser, at der er stor forskel på orgasmesuccesraten for kvinder i henholdsvis fast forhold, og kvinder med skiftende sexpartnere. Læs her hvem af kvinderne, der har de bedste orgasme-odds.

Det er ikke kun i forhold til moral og samvittighed, at de såkaldte 'one night stands' kan give kvinderne kvaler, for rent seksuelt viser et nyt amerikansk studie, at det heller ikke ligefrem altid er en gevinst at have skiftende sexpartnere. For kvinder der dyrker sex med en tilfældig partner, har meget mindre sandsynlighed for at opnå orgasme under samlejet end deres medsøstre i fast forhold. Det skriver engelske Daily Mail.

> Få den ultimative orgasmeguide her

Sex med fast partner fordobler sandsynligheden for en orgasme

Forskere ved Indiana University og Binghamton University interviewede 600 collegestuderende om deres sexliv. Forskerne, med Dr. Justin Garcia i spidsen, opdagede, at de kvindelige studerende havde en langt større sandsynlighed for at opnå orgasme, hvis de var i et fast forhold, end hvis de dyrkede sex med en tilfældig partner. - Vi har fået det indtryk, at vi lever i en tidsalder, hvor folk kan være seksuelt frie og deltage på lige fod i en 'hook up' kultur. Men faktum er, at det ikke er alle, der har det lige sjovt, siger Dr. Garcia til NY. Times.

> Kvindens gang afslører hvilke orgasmer hun får - se hvorfor her En tidligere undersøgelse fra New York University fandt, at hvor kun 40 procent af kvinder der dyrkede sex med en tilfældig partner fik orgasme, var det for kvinder i parforhold hele 75 procent af kvinderne, der opnåede orgasme.

Tillige var orgasmen stensikker for hele 80 procent af mændene ved et one night stand. Forskerne fulgte 24.000 studerende på 21 forskellige colleges over en fem års periode.

Dr Paula England, fra New York University opdagede, at mange af mændene i undersøgelsen indrømmede, at de var mindre interesserede i at tilfredsstille deres sengepartnere, når der var tale om one night stands, end hvis der var tale om en fast partner. Omvendt så hun også, at en af grundene til at kvinderne havde svært ved at få orgasme ved sex med en tilfældig partner, var fordi, at de havde svært ved at udtrykke deres seksuelle behov.