Erotiske noveller - find dem her (og få dem med hjem)
Kærlighed og sex

Gå i seng med erotiske noveller i aften

10. september 2014
af Malene Fich Weischer
Kunne du godt bruge lidt ekstra erotik på sengekanten? Så glæd dig! For nu er det blevet endnu nemmere at få de dampende frække erotiske noveller serveret direkte under dynen.

Tidens Kvinder var et erotisk magasin for kvinder, som leverede kvalitets erotik - og her har vi samlet nogle af deres bedste erotiske noveller, som du kan hente direkte til din smartphone eller tablet.

Erotiske noveller du kan hente ned på din tablet eller mobil

Erotisk novelle: Dansetimen
Beskrivelse: Sommetider skal man udfordre sig selv. Også selv om det betyder, at man skal kaste sig ud i at danse på trods af, at man har to venstrefødder. Men når en smuk instruktør lokker, hvad kan man så gøre?

Erotisk novelle: En god begyndelse Beskrivelse: Med rollespil og bind for øjnene tager kurset en frækdrejning, allerede inden det er begyndt. Hun slipper kontrollen, og får lyt til mere, for hver befaling han giver.


Erotisk novelle: Jeg elsker OGSÅ dig
Beskrivelse: Hun kunne næsten ikke vente. Lystigt lod hun den ene hånd kravlende under trussekanten, mens hun lukkede øjnene og tænkte på, hvordan han ville… Nej, hun måtte vente. Og om lidt var hendes utålmodige venten omsider forbi.

Erotisk novelle: Prøverummet Beskrivelse: Jeg var lige flyttet til København fra Jylland, 18 år gammel og klar til at begynde på universitetet. Jeg skulle læse fransk, og man kan sige, at jeg fik en særlig form for franskundervisning i Butik madame Zoe, da jeg vovede mig ind i den lille eksklusive tøjforretning i en lille sidegade.

Erotisk novelle: Rastepladsen Beskrivelse: Autoritær og kontrolfreak. Sådan en kvinde så de fleste mig som, og jeg tror hverken, at andre - eller jeg selv - nogensinde ville have forudset den frække oplevelse, jeg havde sidste sommer.

Denne artikel indeholder affiliatelink

Læs også