Fifty Shades: Så er den her!
Kærlighed og sex

Fifty Shades: Så er den her!

af Malene Fich Weischer 5. oktober 2012
foto: Oestrogenshoppen
Sværger du også til den danske udgave af ´Fifty Shades` og er du lige så solgt som de fleste andre kvinder verden over – så er i dag en usædvanlig ”Frisk fredag”. Bog nummer 2 er nemlig lige kommet på gaden! Og vi har et super tilbud til dig!

Har du fået læst Fifty Shades?

Etteren?Om den unge litteraturstuderende Anastasia og hendes forhold til forretningsmanden Christian Grey. Christian tænder på dominans, piske, kæder og håndjern, og han er en mand plaget af dæmoner. I deres passionerede og voldsomme forhold opdager Anastasia nye, mørke sider af sig selv, hun ikke vidste eksisterede. Sproget er beskrivende og sanseligt og bygger en erotisk stemning op, der kulminerer i de mange sexscener, der dukker op, efterhånden som parrets eksperimenteren med den seksuelle dominans udvikler sig.

Nu er to'eren så kommet, og der er bestemt også gang i lagnerne i denne omgang. Nu har Ana og Christian imidlertid forladt hinanden. Meeeen helt slut er det jo ikke… De kan jo ikke helt løsrive sig, så igen optager de forholdt. Men skulle de nu også have gjort det? Pludselig finder Ana ud af helt nye ting - og sider - ved sin elskede Christian… 

Læs også: Få sex som i Fifty Shades her