https://imgix.femina.dk/media/billeder/2012/september/gynge-prim.jpg
Kærlighed og sex

Få en gyngetur, du aldrig glemmer!

3. december 2012
af Malene Fich Weischer
foto: All Over
Det er ikke længere forbeholdt de super-kinky. Flere og flere helt almindelige par investerer i en sexgynge for at afprøve helt nye stillinger og helt nye oplevelser. Sørme så! Det er igen blevet ”Frisk fredag” på Oestrogen…

Rigtig, rigtig længe har sexgynger været noget, man mest faldt over i de mere lumre vinduesudstillinger på Istedgade i København, i de mere skumle afdelinger af internettet eller i hvisken-tisken om noget, man havde hørt om, at andre gjorde.

Ikke kun for de kinky
Lige indtil sidste år, hvor en sexgynge fik lov at spille en ganske central rolle i et afsnit af "Desperate Housewives". Så kom der gang i salget, for pludselig blev også hr. og fru Jensen opmærksom på en sexgynges mange, pirrende finurligheder.


Se Bree fra "Desperate Housewives" i kamp med en sexgynge her


Parat til nye oplevelser?
Dét, som en sexgynge kan, er nemlig, at den løfter dig ud af tyngdekraftens fængsel, så du pludselig kan eksperimentere med stillinger, der ellers ville være fysisk umulige at opnå. Det giver dig en mulighed for at bryde et ellers måske lidt vanepræget sexliv med nye eksperimenter, nye følelser, nye stillinger og.. nå ja… måske et lille fnis i ny og næ.

Hvad passer dig?
Lyder en sexgynge som noget, du godt kunne tænke dig at eksperimentere med, så kan du efterhånden købe dem i de fleste webshops, som specialiserer sig i sexlegetøj. Og der findes mange variationer. Det er bare om at tjekke udvalget og se, hvad der tænder dig mest.

Hvis du vil have et par anbefalinger med på vejen, til at finde en sexgynge der passer til dig og din partner, så kig med hos Tidens Kvinder hvor de har lavet en sexgynge guide.

Husk også at læse "Schyy… Det handler om S/M"

Fik du fat i et eksemplar af "Fifty Shades"?

Vild med sex? Tjek også Tidenskvinder.dk

Læs også