https://imgix.femina.dk/media/billeder/2013/oktober/dogging-prim.jpg
Kærlighed og sex

Dogging: En fræk tur med hunden

25. oktober 2013
af Bastian Larsen
foto: All Over
Dogging er et fænomen, der i bund og grund handler om at have en organiseret form for hurtig sex på offentlige steder - Og det er blevet rigtig populært i Danmark. Birgitte på 43 er én af tilhængerne …

Dogging lyder måske for de uindviede ikke særligt erotisk, men er blevet navnet, der dækker hurtige uforpligtende erotiske møder på joggingturen, i parken, på rastepladsen, på stranden eller et hvert andet sted, hvor der er mulighed for en diskret quickie.

Den erotiske subgenre er opstået i England og har hurtigt bredt sig derfra. Det har sikkert eksisteret under andre betegnelser i mange år mange forskellige steder i verden, men i begyndelsen af 2010'erne kom begrebet for alvor til Danmark. Princippet bag navnet kommer sig af, at man lige orienterede sin partner om, at man går ud og lufter hunden. Men i stedet for at sørge for det firbenede kæledyrs velbefindende, sørger man for sit eget ved at opsøge særlige steder, hvor andre "doggere" ved, at der er mulighed for action. Så får man sig en hurtig quickie i et buskads, hvorefter man går hjem igen glad og luftet.

Dogging reddede mit ægteskab
Birgitte er 43 år, funktionær og bor i Storkøbenhavn. - Og så praktiserer hun regelmæssigt dogging:
- Jeg havde nok aldrig troet, at jeg ville være sådan en kvinde, der kunne finde på at dyrke nogle af de vilde ting, som man læser om i kvindebladene i dag. Hvis nogen havde sagt det til mig for nogle år siden, så ville jeg ikke engang havde grinet af det. Men nu har jeg dyrket dogging i to år, og det er helt sikkert noget, som jeg ikke holder op med igen. Og så har det reddet mit ægteskab.

Birgitte oplevede, at hverdagen begyndte at blive kedelig og ensformig. Børnene var blevet større og uafhængige af hende, men dét, der virkelig fik hende til at blive forskrækket var, da veninderne omkring hende begyndte at gå fra deres mænd, og det ene ægteskab efter det andet sank.

- Det gjorde mig virkeligt chokeret. Jeg kunne se den ene veninde efter den anden gå igennem forfærdelige skilsmisser med ulykkelige børn og lavt selvværd. Men desværre kunne jeg jo godt se, hvorfor de gjorde som de gjorde, og jeg begyndte at se de samme mønstre for mig og min mand. Da den fjerde af mine veninder kom og fortalte mig, at hun skulle skilles fra sin mand, indenfor en periode af tre år, svor jeg for mig selv, at det ikke skulle ske for os. Men jeg måtte også erkende, at det nok var mig, der havde de største problemer i vores forhold.

Birgitte havde været så heldig at finde sig en mand, der var utrolig stabil og pålidelig og en god ægtemand og far, men det var desværre hans stabilitet, der endte med at blive problemet.

Jeg savnede upålideligheden
- Jeg skammer mig næsten over at sige det, men jeg endte med at synes, at min mand var blevet lidt kedelig. Da jeg var ung, var jeg ret vild og blev kærester med nogle forfærdelige fyre, der var totalt upålidelige. Det var spændende, men heldigvis mødte jeg så min nuværende mand, der var stabil nok til, at jeg kunne bygge noget op sammen med ham. Men til sidste blev det faktisk kedeligt, og vores sexliv gik helt i stå. Underligt nok var det et større problem for mig end for ham.

- Det plejer ellers altid at være mændene, der beklager sig over, at de ikke får nok sex, synes jeg, men her var det omvendt. Min mand endte med at sige, at det bare ikke interesserede ham så meget mere. Godt nok er han ti år ældre end mig, men jeg var altså ikke klar til at hænge den del på hylden, og en gang om måneden var slet ikke nok for mig. Han foreslog, at jeg fik mig en elsker, og det overraskede mig meget, men det var jeg slet ikke interesseret i.

Savnede de gode, seksuelle oplevelser
Heldigvis havde Birgitte en veninde, der var blevet skilt og som for alvor var sprunget ud i de seksuelle eksperimenter. Hun havde et bredt udvalg af løsninger til hende.

- Da første jeg fortalte min veninde, at jeg havde fået lov af min mand til at finde en elsker, havde hun masser af spændende forslag, som gjorde mine ører helt røde. Swingerklubber og temaaftner på hotelværelser med flere mænd på en gang. Jeg anede slet ikke, at hun havde levet sådan et liv. Først sammen med sin mand og så alene. Men det var alt for vildt for mig, og jeg var jo heller ikke interesseret i at gå på dates og lære fremmede mænd og kende. Jeg havde min mand, men jeg ville gerne have nogle gode seksuelle oplevelser. Så foreslog min veninde mig noget der hed "dogging". Først troede jeg, at det var dyresex, men hun grinede bare og forklarede mig, hvad det handlede om.

Birgitte havde svært ved at finde en grimasse, men samtidig kunne hun godt lide idéen om, at man ikke skulle forholde sig til den anden person, men bare have sex. Men en ting er at tænke, noget helt andet at gøre.
- Jeg kunne godt lide det enkle i ideen, men jeg kunne ikke forestille mig at prøve at gøre det. Så min veninde tog mig med en tur ud til en rasteplads udenfor København. Der havde hun lavet en aftale med en "ven", hun kendte. Vi ankom til rasepladsen, hvor der holdt en del biler parkeret, og så bad hun mig vente i bilen, mens hun gik hen til en anden bil. Der trådte en høj, flot fyr ud af bilen, og de hilste smilede på hinanden. Så gik de ind i buskadset bag rastepladsen uden et ord. Jeg sad bare og stirrede. Efter 20 minutter kom de ud igen, sagde "hej", og så kom hun over i bilen til mig og satte sig strålende ind til mig, ordnede sit hår og sagde: "Sådan".

- Jeg kunne ikke lade være med at grine af hende, men så enkelt kunne det åbenbart være. En uge efter var det så min tur. Vi tog på en løbetur sammen et sted, hvor hun fortalte, at man kunne være heldig at møde nogle fyre. Hun havde lavet en aftale med fyren fra sidst, så vi var sikre på at der var nogen til stede, når vi kom forbi. Jeg var rystende nervøs og skulle hele tiden tisse. Men min veninde grinede bare og beroligede mig.
Men fantasi og virkelighed er som bekendt ikke det samme, og da Birgitte endelig stod imellem træerne for første gang, var hun slet ikke klar.

Jeg var alt for nervøs
- Jeg var simpelthen så nervøs. Ham fyren var jo pæn og høflig og kunne godt se, at jeg var alt for nervøs. Så han sagde bare til mig, at jeg skulle komme igen en anden gang og gav mig sit nummer. Jeg takkede og gik ud til min veninde igen. Hun var lidt skuffet, men det var alligevel som om oplevelsen havde givet mig mod på det. Nu kunne jeg jo godt se, at det sagtens kunne lade sig gøre. 14 dage senere stod jeg der igen, denne gang uden min veninde, og så var jeg sammen med ham fyren. Jeg vil ikke sige, at det var en fantastisk oplevelse, men det var heller ikke en dårlig oplevelse. Jeg var simpelthen for nervøs til at slappe af og give mig hen. Jeg havde heller ikke været sammen med en anden fyr end min mand i 16 år. Men jeg mødtes med ham tre gange mere og til sidst fungerede det rigtigt godt.

En af de ting som Birgitte var mest nervøs for var, hvordan hendes mand ville tage det, men der blev hun positivt overrasket.
- Min mand virkede nervøs hver gang jeg gik ud, og jeg prøvede at trøste ham og fortælle ham, at jeg elskede ham og ikke ville forlade ham. Han kiggede bare mærkeligt på mig og forklarede, at det ikke var det, han var nervøs for. Han var bekymret for, om jeg skulle blive overfaldet eller blive skadet på en eller anden måde. Det var jo utroligt sødt! Men jeg har aldrig haft nogle dårlige oplevelser på mine ture, og efterhånden blev jeg mere rutineret. Jeg har typisk en fræk oplevelse på mine joggingture eller andre steder en gang hver anden eller tredje uge. Der er ikke altid gevinst. Det kan være, at der ikke er nogen, når jeg kommer forbi, eller der ikke er nogen, jeg har lyst til at være sammen med, men så løber man bare videre. Det var overraskende så let det var at bryde et helt livs konventioner omkring sex og parforhold.

Nu har vi også sex derhjemme
I dag mener Birgitte selv at hun lever det perfekte liv sammen med sin mand, der har givet hende tilladelse til at have sine seksuelle eventyr.

- Det sjove er, at de her oplevelser har givet mig meget mere seksuel udstråling, så vi også er begyndt at have mere sex derhjemme igen. Det var ellers næsten helt gået i stå, men min mand er begyndt at opfatte mig som et erotisk væsen igen, og det har nok været den største gevinst. Jeg har ikke fortalt nogle af mine andre veninder om, hvad jeg laver, for de ville aldrig forstå det. Jeg kan næsten ikke selv forstå, at jeg er gået fra at være ekstrem monogam til at være den her kvinde, der af og til løber en tur i skoven og har sex med en komplet fremmed mand. Men det er jo så let og ukompliceret og uproblematisk. Jeg ved slet ikke, hvorfor jeg ikke har gjort det noget før, og i dag kan jeg helt sikkert ikke leve uden…

Du kan læse mere om fænomenet Dogging på www.dogging.dk og på www.Sexidetfri.dk

Lær at få en G-punkt orgasme!

Female ejaculation & The G-spot af Deborah Sundahl,
pris: 299,95

Se mere her

Læs også