Vil du vide, hvad mænd egentlig synes om dine bryster?  Vi har stillet fire mænd fire spørgsmål om deres syn på bryster - læs deres svar her.
Kærlighed og sex

Det synes mænd i virkeligheden om dine bryster

29. august 2011
af Vigga Wagtberg
Foto: ThinkStock
Vil du vide, hvad mænd egentlig synes om dine bryster? Vi har stillet fire mænd fire spørgsmål om deres syn på bryster - læs deres svar her.

Spørgsmål 1: Hvor vigtigt er det, at din partner har lækre bryster?

Brian: "Lækre bryster er da vigtige - og dejlige, men betyder ikke alt. Det perfekte sæt blegner, hvis ikke de sidder på en kvinde, der hviler i sig selv og har masser af personlighed."

Mandepanelet består af

Rudi Hansen, 31 år
Brian Ravn Galsgaard, 38 år
Michael Bjørn Hansen, 48 år
Bengt Barfoed, 53 år

Rudi: "I min verden er en kæreste med dejlige bryster en fryd for øjet. Det et sanseligt begær, som lige vækker den indre tyr i mig. Men der er mange andre faktorer, der spiller ind. Intet er nu bedre end at blive fascineret af en kvindes indre - hendes tanker, hendes humor, hendes glæde og livsglæde. Jeg elsker, når jeg kan fordybe sig i en kvinde, når hun formår at sætte tanker igang i mig, og vi kan grine sammen. Der er så meget smukt i en kvindes indre, når hun vælger at lukke op og man giver sig tid til at lytte og give hende nærvær. Selv de flotteste bryster kan ikke hamle op med en kvindes indre skønhed."

> Kvinder viser deres nøgne bryster frem

Spørgsmål 2: Hvordan ser et par lækre bryster ud?

Brian: "De perfekte bryster er velproportionerede i forhold til kvinden der bærer dem. Og så er er naturlige. For mig vil en D-skål på en lille, spinkel pige være et kæmpe turn-off."

Rudi: "Et par lækre bryster kræver en nærmere forklaring, for mænd vil gerne finde løsninger og konkrete besvarelser. Men det er ikke altid, skønhed kan beskrives ved hjælp af målebånd og lineal. Det kommer an på kvinden, hvordan hun vælger at bære dem og hvordan de vises frem. Det er det hele, der tæller. Men en god håndfuld er til tider dejlige at kigge på. Omvendt kan et par små søde bryster være utroligt pirrende til den rette krop."

Spørgsmål 3: Findes der bryster, som tænder dig helt af?

Brian: "Om der findes bryster der tænder mig helt af? Ikke som sådan. Men "Fodboldsok-med-kartoffel"-modellen er ikke superpirrende - og leder ikke mine tanker hen på erotik."

Rudi: "Jeg må nok sige, at nogle bryster i min verden er et turn off. Her er det faktisk mere de kæmpestore silikonebryster, der ikke tiltaler mig. Jeg glemmer aldrig en tur, jeg havde med nogle af mine gamle studievenner flere år tilbage. På en strand i Cypern kom en kvinde med kæææmpe bryster - større end fodbolde. Folk grinte jo af det, og ALLE drejede hovedet af led, fordi det var så uvirkeligt og klovneagtigt. Derudover er abnorm skævhed og bryster, der hænger helt nede omkring navlen ligeledes et turn off. For mig skal de dog ikke være kosmetisk korrekte, men bare være så naturlige som det er muligt."

Mød mandepanelet : Det mener vi er det bedste og værste ved kvinder

Spørgsmål 4: Hvordan skal en kvinde præsentere sine bryster for at få din opmærksomhed?

Brian: "Det vigtigste er i virkeligheden, at hun hviler i sig selv og er glad for dem hun har. En lille udskæring kan være fint, men nedringet ned til navlen er plat - hvis altså ikke det er et stripperkostume."

Rudi: "En kvinde der vælger at vise sig stærkt nedringet, fanger mit blik, men det er aldrig en kvinde, jeg ville falde for i længden. Jeg ville begynde at undre mig over, hvad hun ønskede med den nedringethed, for én ting er sikkert: En mand der ser de bryster, ser ikke hendes personlighed, men får bare lyst til at give hende en tur i kanen. For at få kortene på bordet så kigger vi mænd instinktivt på et par bryster, der bliver vist frem. Det har intet at gøre med, at vi er interesseret i hende, men det vores natur. Det er vores instinkt, der kommer op i os. En kvinde, der bærer brysterne på en sofistikeret og sensuel måde, gør, at hun pirrer min tankegang, og jeg bliver nysgerrig for at undersøge mere af, hvad hun gemmer på."

Bengt: "Bryster er sensuelle, sanselige og sexede. Bryster giver os næring, nærhed og tryghed fra vuggen. Senere - næring til erotiske og frække tanker samt beundring! Brysterne er kvindens "forlygter". De kaster glans og lys over det landskab de befinder sig i. Bryster er et af naturens kunstværker. Bryster skal røres, krammes og føles. Bryster findes i mange fantastiske former og størrelser, bryster er berusende! Bryster er noget af det mest kvindelige ved kvinden, bryster giver os vidunderlige sanselige oplevelser, kvinder elsker, når vi kæler for dem."

Michael : "Bryster skal være modne, når man når min alder. Bryster åbner op og fascinerer. Bryster er smukke på den, man elsker. Bryster skal tale til en mand, de skal kunne lide at blive set på, følt på, kysset på. Bryster udstråler frugtbarhed. Bryster er det kvindelige svar på en Alfa Romeo."


Se galleriet med 4 danske kvinder der stolt viser deres bryster frem

Læs også