7 ting du ikke må gøre efter sex! Det føles ikke rart, at blive ladt alene i sengen lige efter hed leg.
Kærlighed og sex

Det skal du IKKE efter sex

18. maj 2011
af Redaktionen
Foto: ALL OVER PRESS
7 ting du ikke må gøre efter sex! Det føles ikke rart, at blive ladt alene i sengen lige efter hed leg.

7 ting du ikke skal gøre efter sex!

Forestil dig, at du og din partner har haft dejlig sex, og du er klar til hyggesnak og kærtegn.
Men kæresten rejser sig fra sengen og tager et langt bad og sætter sig ved computeren for at se på de seneste sportsnyheder. Føler du dig lille smule brugt og tilsidesat?
Her bringer vi de mest udbredte fejl efter en (god) omgang sex.

1) Falde i søvn
Det problem har de fleste par oplevet, hvor enten den ene eller begge parter falder i søvn med det samme.
Ved at falde i søvn, går du glip af muligheden for at dele sexoplevelsen sammen og efterlader den vågne part meget alene.

2) Tage et bad
Det er en rigtig god idé at starte med forspillet i bad, men at tage et bad lige efter sex, er IKKE. Det kan betyde, at man godt kan lide det, man har haft under sex, men har trang til at vaske det væk lige efter. Det kan partneren give fornemmelse af, at der var noget ubehageligt under agten, og igen udelukker det muligheden for, at der kunne komme mere af det gode eller bare "bevare stemningen".

3) Ringe til sin ven
Endnu en udbredt fejl. Det er jo soleklart, at man ikke ringer til sine kollegaer midt om natten og den arbejdsrelaterede problemer kan sagtens vente til næste morgen. Når man er i gang med at have sex, så er det kun det, man burde fokusere på. At holde øje med mobilen mens man har sex, får den anden part indtryk af, at man ikke er interesseret og på den måde ødelægger man den gode stemning.

4) Begynde at arbejde eller læse
Vi kan ikke med sikkerhed sige, hvad folk tænker på, mens de har sex. Men svaret kan vi måske finde hos dem, der forlader elskovsreden til fordel af arbejdsværelse og computer - de tænker nemlig på arbejde. Men det virker bestemt ødelæggende for et forhold, da der igen er ingen tid til kærtegn og hyggesnak mellem parterne.

5) Sove hver for sig
Selv om du sover bedre alene i din egen seng, er du nød til at gøre en undtagelse når du har været sammen med din kæreste. At forlade din kærestes seng lige efter sex, er du med til at ødelægge passionen i jeres forhold og lysten til at have flere nætter sammen.

6) Sove sammen med børnene
Selv om det er hyggeligt at lade børnene sove i deres seng, er det ikke sundt for dit parforhold. Heller ikke efter man har haft sex! Det gør jo, at al den intimitet, der kunne opstå efter at man har haft sex, bliver væk og problemet kan blive endnu større, hvis barnet kun tilhører den ene part.

7) Hente mad i køleskabet
Igen, er spisning FØR sex en rigtig god idé, da det hjælper at komme i stemningen. Men at springe ud af sengen og styre direkte ud mod køleskabet kan være en dårlig idé. Dels kan det virke, som om man kun har haft mad i tankerne under selve akten dels kan en lummer leverpostejmad være med til at ødelægge enhver erotisk stemning.

Abonner på magasinet Tidens Kvinder

Brug for nyt krydderi i soveværelset? Køb det populære "B naughty -drillende æg" i oestrogen.dk-shoppen

Fortæl os din top 7 over ting, man IKKE må gøre efter sex? Giv din mening til kende i debatten på oestrogen.dk

Læs også