https://imgix.femina.dk/media/article/panthermedia_b146807167_6720x4480.jpg
Kærlighed og sex

Det betyder dine erotiske drømme

22. marts 2019
af Sara Skaarup
Foto: Panthermedia
Har du haft en fræk drøm? Glæd dig. Der er masser af energi at hente i natlige sexudskejelser, selv om de kun foregår inde i hovedet på dig selv.

Vilde og rå, skøre og absurde eller søde og romantiske: Erotiske drømme findes i mange nuancer. Har du en tilbagevendende drøm, kan du kigge nærmere på den – hvad vil den mon fortælle dig? Nogle drømme er meget enkle: Du fantaserer om noget, du har lyst til at prøve. Andre gange er drømme sære og har aktører eller forløb, man virkelig ikke kunne tænke sig i virkelighedens verden. Hvad er budskabet mon så? Hvis det ikke er decideret frygtdrømme, så er der som regel et tema gemt, noget, der drager én. Det kan så bare være, temaet eller lysten er noget, din bevidsthed har brug for at pakke ekstra godt ind, for at du kan acceptere den.

Drømmer du om et ”Eyes Wide Shut”-setup (kutter og sexkult) igen og igen, kan det da godt være, du trænger til lidt mere mystik i dit sexliv. Og hvis du drømmer om at løbe som en vild hest og blive voldparret af en hingst, ja, så er du nok bare liderlig og længes efter noget mere fri og naturlig – dyrisk – sex. Er der meget langt mellem den kvinde, du er til hverdag, og de sexdrømme, du har? Sindet kan nogle gange lade os udleve elementer af os selv, som vi ikke udlever i virkelighedens natteliv. Det er op til dig, om det element skal blive dér i drømmene, eller du kunne tænke dig at hente inspiration og lade drømmen møde virkeligheden.Har du ingen seksuelle drømme, er det kun et problem, hvis du savner dem. Måske er dit øvrige liv så presset, at seksualiteten er trængt helt ud selv om natten. Måske er du bare løbet tør for inspirationsmateriale. Romaner, porno og film kan være med til at skabe nye drømme – hvis du da ikke ligefrem skal ud og opleve noget nyt og spændende seksuelt, som dine drømme kan væve videre på.

LÆS OGSÅ: Håndværkersex: Derfor fantaserer du om det!

Først og fremmest: Glæd dig over, at dit sind sender dig billeder. Din seksualitet er levende!

Erotiske drømme tjener til at pirre sindet og kroppen og sørger for, at du kan gå en smule mere vågen ud i dagen.

Gå mentalt ind i dit hemmelige univers et par minutter i dagens løb og genlev din sexdrøm. Det kan måske tænke en energi, som du kan have med dig bagefter, hvad enten næste opgave er at skrive en mail eller flirte til en fest.

Find en god erotisk drøm frem før sovetid og lad den fortsætte, mens du kæler for dig selv.

Fortæl din mand om din drøm og se, om I kan bygge videre på den sammen – som en fræk historie, forspil eller måske bare et godt grin, hvis det er et helt gakgak scenario med rumvæsener og flyvende tallerkener, du har gang i.

LÆS OGSÅ: Her er top-10 sexfantasier for mænd og kvinder

Sara Skaarup er journalist og sexolog

Læs også