https://imgix.femina.dk/media/article/anders_agger.png
Kærlighed og sex

”Der er noget smukt i at ville blive gammel med én, man også var ung med”

17. november 2020
af Sofie Guldager Larsen
Foto: Søren Jul Lamberth/Aller Foto & Video
Anders Agger fandt tilbage til sine børns mor, efter de havde holdt en 10 år lang pause. Han var overrasket over, at de fandt sammen, men nu er han præcis der, hvor han gerne vil være.

Anders Agger beskriver sin egen kærlighedshistorie som et mirakel.

Han fandt efter ti års pause sammen med sine børns mor igen, og han har opdaget, at kærligheden har forandret sig, siden han var 25 til nu, hvor han er 56 år, skriver Billed-Bladet.

- Man er ikke længere så skråsikker og utålmodig og alt muligt.

- Det er sådan noget med i små stik og øjeblikke at kunne mærke: Yes! Det er lige præcis det her, der er grunden til, at vi har tre børn og er sammen, siger han til Billed-Bladet.

Et mirakel

Agger fortæller, at han er overrasket over, at han kom tilbage til børnenes mor. Han havde slet ikke set det komme. Men nu har han fået et bevis på, at man kan komme tilbage og fuldstændig genoplive alt det, man blev så forelsket i dengang.

LÆS OGSÅ: Sissel Jo Gazan: Jeg er typen, der bliver står, når shit hits the fan

- Der er noget smukt i det med at ville blive gammel med én, man også var ung med. Det er det, jeg kan sige om mit mirakel. Jeg er præcis der, hvor jeg gerne vil være nu, siger han.

Han er sammen med sin fotografven Mingo Nørager aktuel med bogen "Kærlighed", der indeholder forskellige menneskers kærlighedsberetninger.

De håber på, at de med bogen kan få folk til at gøre sig en smule mere umage med deres parforhold. Anders Agger er selv blevet mere klar over, at kærlighed også kræver, at man hylder hverdagen.

- Jeg er blevet mere bevidst om den gode hverdag. Hverdage kan have en masse skønhed i sig. Små ting, man kan gøre sammen og være sammen om for ligesom at værne om, at kærligheden ikke er givet, siger han til Billed-Bladet.

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370.png

Læs også