https://imgix.femina.dk/media/bdaf71e5459548a389a75ac9477cb34f.jpg
Kærlighed og sex

De pinligste sex-oplevelser

17. oktober 2011
af Tidens Kvinder
Sex er dejligt, men nogle gange bliver det også bare pinligt, ufrivilligt sjovt eller helt forkert. Grin med, når læsere deler ud af deres oplevelser.

"Jeg stønnede det forkerte navn"
Ja, det er en klassiker, og jeg er garanteret ikke den eneste, der har prøvet det: Jeg var sammen med en kvinde, der tændte vildt på at snakke frækt i sengen, og hun var selv rigtig god til at fyre op under legen på den måde. Jeg, derimod,
var super genert og kunne slet ikke få mig selv til at snakke frækt, når vi havde sex. Det ærgrede hende, men trods flere akavede forsøg KUNNE jeg bare ikke. Som et kompromis blev vi enige om, at jeg i det mindste skulle være så verbal som
overhovedet muligt, så efter intensiv træning kunne jeg sige "Jaaah" når jeg kom, og ved særlige lejligheder blev det da også til et lille "Åååhhh".

En aften havde vi fået lidt rigeligt at drikke til en julefrokost på mit arbejde, og da vi kom hjem, var jeg derfor mere løssluppen end sædvanligt. Jeg både "jaaah'ede" og "åååhhh'ede", og beruset af min egen succes fortsatte jeg ved at råbe "Åhhh, Sanne!" lige da jeg kom. Problemet var bare, at hun hed Maria, og Sanne var min sekretær. Jeg blev IKKE populær, og den dag i dag fatter jeg stadig ikke, hvordan det navn kom ind i min hjerne under sex. Min kæreste troede i lang tid, at jeg havde en affære med sekretæren, og vores forhold blev aldrig rigtig det samme.

Læs også: Få hjælp til din orgasme

En rigtig brøleabe
Jeg havde en gang sex med en fyr, som virkelig kunne fi nde ud af at tænde mig. Han forførte mig på den helt rigtige måde med kys, berøring og ord. Jeg havde en forestilling om, at dette nok skulle blive en god sexakt. Vi startede stille og roligt med at nusse, hvorefter det udviklede sig, som det nu gør - inde i sengen i diverse stillinger.


Køb din vibrator
i Qshoppen

Da vi nåede til hans udløsning, blev jeg meget overrasket - da han kom, brølede han sin orgasme ud og stoppede ikke med at brøle - nej, han råbte "fuuuuck" indtil han ikke havde mere luft i sig. Det var første og sidste gang, jeg havde sex med ham, da det var totalt turn off for mig.

Sæd i håret
For mange år siden, da jeg gik på højskole, var jeg en aften i fuld gang med at give min højskolekæreste et blowjob. Hans værelseskammerat bankede pludselig på og ventede ikke på et "kom ind". Så han åbnede bare døren, og jeg reagerede automatisk ved at dukke mig - samtidig med, at min kæreste kom. Jeg fi k sæd i hele håret, ansigtet, ørene - you name it - og værelseskammeraten så det hele!

Læs også: Sex drømme og drømme sex

Juleoverraskelse
Juleaften 2008 skulle min kæreste og jeg til julemiddag hos mine svigerforældre og være sammen med hele hans familie. På vej ud til svigerforældrene skulle vi et smut forbi min kærestes arbejde og hente hans bærbar. Vi låste os ind, vel vidende at der ikke var andre på kontoret.....troede vi! Som så mange andre tændte vi på tanken om sex på hans kontor - og det var jo juleaften, så vi skulle da have os et lille juleknald. Jeg åbnede min kærestes bukser og tog hans allerede stive pik i munden. Smagen og duften af hans dejlige pik tændte mig, og jeg blev hurtig våd. Jeg smed nederdel og trusser og lagde mig hen over hans skrivebord, så han kunne tage mig bagfra. Her lå jeg så med røven godt blottet, og min kæreste stod bag mig, klar til at give mig en tur bagfra, da der var en stemme, der rømmede sig og forsigtigt sagde "hej". Jeg kiggede op, og der stod en vagtmand, som havde set vores bil og lige ville tjekke, hvem vi var og hvad vi ville.


Diskret og tøset Sweet vibe vibrator

Jeg skyndte mig at gemme mig under bordet, og min kæreste tog en blok papir til at dække hans stive pik, som faktisk hurtigt faldt ned. Vagten gik, og det gjorde vi også - meget pinligt berørte og sikkert også røde i hovederne. Da vi kom ud i bilen, knækkede vi fuldstændig sammen af grin, og under hele julemiddagen kunne vi ikke lade være med at fnise.

Æltede mine bryster som besat
Da jeg var yngre, var jeg sammen med en noget mere erfaren fyr. Jeg havde haft et godt øje til ham længe, og endelig lykkedes det mig at score ham en sommeraften på stranden. Vi gik afsides og gemte os i et krat for at bolle. Efter heftige kys og petting trængte han ind i mig, mens han samtidig kærtegnede mine bryster. Eller: Maltrakterede mine bryster er nok den mere korrekte betegnelse for hans behandling af mine fortrin. Jeg ømmede mig højlydt, men det tog han som et tegn på, at jeg nød det, for han sagde: "Nå, det er noget du ka' li' hva'?" og æltede videre. Jeg var ikke modig nok til at stoppe ham, så jeg gik rundt med rimeligt ømme babser i fl ere dage efter. Og jeg bollede ikke mere med ham.

Læs også: Frække fif

Skyllede svampen væk
Min daværende kæreste og jeg havde et meget afslappet forhold til sex og vores kroppe generelt. En gang havde hun fået svamp og havde købt noget A38, som hun havde hørt, skulle hjælpe. Om aftenen ville hun putte det op, men havde ikke helt planlagt, hvordan hun skulle få det op i skeden og stod og så helt fortabt ud med sin karton i hånden. Galant som jeg var, tilbød jeg hende, at jeg da kunne tage noget af sødmælksproduktet i munden og så puste det op i hende. Det sagde hun ja tak til. Som sagt, så gjort. Jeg fyldte munden med stadset, åbnede til hendes indre og pustede det op i hende.

Situationen var faktisk ret komisk - det syntes min ekskæreste også, og hun fi k det vildeste grinefl ip - hvilket resulterede i, at hele molevitten sprøjtede ud af hende og lige ud i hovedet på mig. Jeg er som sagt ikke sart, så efter vi havde grinet af, prøvede jeg igen, og denne gang blev det oppe. Jeg tror nok, det hjalp på svampen.

Læs også