https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/august/2013-34-munden-sex-p.jpg
Kærlighed og sex

Brug munden i soveværelset – det lønner sig!

23. august 2013
af Maria Jönsson Bebe, Q.dk
Selvom den gode, gamle missionærstilling er en af vores favoritstillinger i sengen, kan det godt betale sig at være kreativ, hvis man ønsker at berige sit sexliv.

Selvom den gode, gamle missionærstilling er en af vores favoritstillinger i sengen, kan det godt betale sig at være kreativ, hvis man ønsker at berige sit sexliv.
Nye studier fra Storbritannien har vist, at mange mennesker er jævnt utilfredse med deres sexliv - også selvom de generelt er glade for deres partner. Hele 39 procent af respondenterne i en stor online-undersøgelse svarede, at manglende orgasmer kunne være medvirkende til, at man brød ud af et forhold.

Få 4 råd til hvordan du kan træne din mand til at blive en bedre elsker her

I forbindelse med den internationale orgasmedag d. 8. august 2013, foretog det engelske sexlegetøjswebsite, Bondara.co.uk, en undersøgelse af, hvilke midler og metoder der skulle til, for at kreativiteten og glæden fandt vej ind i sexlivet igen, skriver engelske Daily Mail.

Brug mundtøjet - det lønner sig

Og den gode nyhed er, at der faktisk ikke skal så meget til igen, før sexakten får et gevaldigt nøk opad, og lidt kreativt brug af mundtøjet er det, som både mænd og kvinder efterspørger. 47 procent af kvinderne og hele 54 procent af mændene i undersøgelsen siger, at oralsex vil gøre en stor forskel i deres syn på sexakten.

Derfor vil kvinder have sexlegetøj med vibrationer - se svaret her

Sexlegetøj er et hit til begge køn

Mange af kvinderne svarede også, at sexlegetøj slet ikke ville være en tosset ting, hvis man vil have dem op i gear. Og for mændene er både sexlegetøj og et generelt længere forspil helt klart en vinderkombination.
Sexlegetøj er efterhånden blevet helt legalt at have, hvad enten man er single eller i parforhold. Det er den udvikling Helle Hartz, redaktionschef på Tidens Kvinder, har set ske i løbet af de sidste 5-6 år.

- Størstedelen af det sexlegetøj der bliver produceret til par i dag, er designet så flot og lækkert, at man ikke behøver gemme det væk. Og det virker hverken skræmmende eller intimiderende at bruge sammen med sin partner. Det kan være med til at løsne lidt op for stemningen eller som ekstra stimuli for begge partnere. Og der er jo rig mulighed for variation, da der findes legetøj, hvor han styrer slagets gang, eller hvor det er hende, der stimulerer ham.

Læs også