Boost din sexlyst med blandt andet rødvin og yoga
Kærlighed og sex

Boost din sexlyst

3. maj 2012
af Anne Blume Futtrup
Foto: iStockphoto
Hvis sexlysten svigter, har du sikkert hørt, at østers, massage, frække film og pikant undertøj er nogle af de ting, der kan få din sexlyst til at vende tilbage. Men – du kan også prøve nogle mindre fortærskede metoder. Se bare her!

Sådan booster du din sexlyst

1. Gør noget skræmmende
Tag et tandemspring, eller prøv bungeejumping. Når du kaster dig ud i skræmmende aktiviteter, pumper adrenalinen, nøjagtig som den gør, når du bliver seksuelt ophidset. Derfor kan det være et godt forspil at kaste sig ud i nervepirrende situationer.

2. Drik rødvin
Drop øl, drinks og hvidvin, når stemningen skal være intim, og sig ja til et glas rødvin i stedet. Rødvinens antioxydanter udvider blodårene og får mere blod til at strømme til kroppens lystcentre.

3. Dyrk yoga
Yoga får dig ikke bare i balance med din krop, men også med din seksualitet. Yoga kan bruges i behandlingen af mennesker med seksuelle problemer, men gavner alle.
4. Hold i hånd:
Bare det at røre ved din partner kan booste lysten - især hvis berøringerne er overraskende og kommer pludseligt. Så overrask hinanden med et hurtigt kys eller knus.

5. Se rødt:
Farven rød signalerer status og magt, og det tænder kvinder på.

6. Duften af mand
Lugten af svedigt træningstøj lyder måske ikke som det mest sexede i verden, men hvis du dufter til din kæreste, lige efter at han har trænet, øges niveauet af stresshormonet kortisol i din krop - og det giver et boost til din sexlyst. Så overvej at sniffe engang, inden du sender din svedige kæreste i bad.

Læs også: Manglende sexlyst: sådan tackler I det som par

Den virkelige grund til at i ikke har sex? Få den her

6 tips til at få mere sex i hverdagen

Læs også