https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/engangsbilleder-2014/frebruar/getting-dumped-p.jpg
Kærlighed og sex

9 ting mænd søger hos en kæreste

23. februar 2014
af Redaktionen - Kilde Ivillage.com
Foto: Shutterstock
Du tror måske, at du kender den type kvinde, som alle mænd ønsker at date, men gæt igen, bikini-modellen er ikke en af dem. Se hvilke 9 ting der betyder noget for en mand, når han er på udkig efter en kæreste.

Ivillage.com har sat sig for at finde frem til, hvad mænd kigger efter hos en god kæreste. De har talt med klummeskribent og forfatter til " Stop Getting Dumped", Lisa Daily, der lover at hjælpe kvinder med at finde "the one" på tre måneder eller mindre. Her fortæller hun om de 9 træk, som hver mand er på udkig efter hos en potentiel kæreste.

Hun har sit eget liv - og det er fantastisk

Det betyder, at du tager vare på dig selv, er opmærksom på din egen personlige stil og prioriterer tid til at hænge ud med dine fantastiske venner og familie. Du elsker eventyr og rejser. Og du tager imod livets fornøjelser - lige fra desserter til en gåtur i parken. Med andre ord: "Du har ikke forventninger om, at din kæreste skal være hele din eksistens," siger Daily.

5 dating fejl de fleste begår

Hun tager aldrig det første skridt

Dette spørgsmål er blevet drøftet til døde, og der er ingen sand konsensus. Men Daily siger, at hun er stærkt overbevist, om at kvinder aldrig bør forfølge en mand. I stedet foreslår hun at vente på, at manden tager initiativ og planlægger datoer. Hendes argumentation: Hvis kvinden altid er den, der tager initiativ, vil hun aldrig vide, om han virkelig er interesseret. Mænd er bedre egnet til jagt, fortæller Daily.

Se hvor mange dates der egenligt skal til før du får sex

Hun er sexet uden at være "trashy"

Det betyder noget andet i starten af forholdet, end det gør hen ad vejen, siger Daily. I begyndelsen af en flirt bør en kvinde holde sig fra at komme med kommentarer, der er åbenlyst seksuelle. Hun kan flirte ved hjælp af ikke-seksuel berøring, som at placere sin hånd på hans underarm eller endda knæet, men kun kortvarigt.

Hun venter med sex

Ja, den seksuelle revolution ankom for længe siden, og få mennesker forventer en "ren hvid brud" i dag. Men sex er stadig et temmelig stort skridt for et nyt par. Daily siger, at mange kvinder ikke engang er klar over, hvor meget sex ændrer dynamikken i et forhold. Når kvinder har sex, frigiver de et hormon kaldet oxytocin, som nogle forskere mener, får kvinder til at føle stærkere for deres sexpartnere. Daily advarer om, at hvis kvinder har sex for tidligt, kan de gøre for meget ud af et forhold, som næppe nogensinde har eksisteret uden for soveværelser. Daily's råd er, at man venter mindst en måned før man har sex med en ny mand.

I humør til noget frækt? Gå på opdagelse i alle vores erotiske noveller her

Hun skal være sin kærestes bedste "Wingman" eller "Wingwoman"

Hjælp ham med at se godt ud foran chefen, siger Daily. Grin af hans vittigheder og hjælp ham med se godt ud, når det er vigtigt. Selvfølgelig bør han gøre det samme for dig.

GUIDE: Se hvordan du lærer at aflæse hans kropssprog

Hun skal ikke presse ham

Mænd har en tydelig modvilje mod enhver form for pres, siger Daily. Derfor bør kvinder undgå at ringe og / eller e-maile ham mange gange i løbet af dagen eller smide små hints om fremtiden. Faktisk burde du slette ægteskabsordet fra dit ordforråd. "Mænd ønsker ikke konstant at tage pulsen på et forhold," siger Daily. "De vil hellere bare nyde det."

Hun finder sig ikke i l... - fra nogen

En god kvinde accepterer aldrig at mænd opfører sig dårligt, eller nogen anden for den sags skyld. Mænd respekterer kvinder, hvor de ikke kan slippe af sted med hvad som helst. Hvis han ved, at hun er konsekvent, og at hun ikke vil tøve med at smide ham for døren, hvis han overtræder hendes grænser groft, så vil han være langt mindre tilbøjelig til at gøre det.

En god kvinde vælger altid en god mand

Det betyder, at du skal kigge efter en person, der er ærlig og pålidelig. "Gode manerer er et dybere vindue ind til, hvilken slags mand han i virkeligheden er," siger Daily. Du bør også have ens synspunkter om penge (som er nummer ét over de ting par skændes om).

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370_5.png

Læs også