skilsmisse
Kærlighed og sex

7 ting, robuste mennesker gør ved skilsmisse

22. december 2017
af redaktionen
Foto: Panthermedia
For de fleste er tiden efter en skilsmisse ubarmhjertig og smertefuld. Men der er forskel på, hvordan vi takler bruddet. Her er syv ting, som robuste mennesker gør ved en skilsmisse.

7 ting, robuste mennesker gør ved skilsmisse

1.

De prøver ikke på at finde sammen med deres eks igen. Det kan godt være, de har lyst til at sende en besked kl. 2 om natten, men de gør det ikke, for de véd, hvorfor ægteskabet ikke holdt.

2.

De dolker ikke sig selv for bruddet. De erkender at have haft fejl, men anklager ikke sig selv for det. Selvbebrejdelser hænger sammen med dårligt selvværd.

3.

De lader ikke tabet af familie eller kæreste definere, hvem de er. Selv om det gør ondt, er smerten ikke hele dem, de bliver klogere og mere modstandsdygtige af modgang.

4.

De ved, hvornår de skal give slip og holde inde. Og de stalker ikke deres ekspartner på Facebook.

5.

De føler sig ikke mindre elskværdige, bare fordi de er blevet dumpet. Robuste mennesker føler sig (lige)værdige og ser skilsmissen som en chance til at møde en, der fortjener dem.

LÆS OGSÅ: Skilsmisse: 6 tegn på, at du er på vej

6.

De prøver ikke at ”vinde” skilsmissen ved at finde sig en partner før den anden. De har det fint med at være alene.

7.

De tager ikke ”gammel bagage” med ind i nye forhold. Det, der adskiller robuste folk fra andre, er, at de er villige til at se på deres dæmoner og styre dem.

Kilde: Huffingtonpost.com

LÆS OGSÅ: Skilsmisse: 10 gode råd til dig, der har børn

https://imgix.femina.dk/call_to_action/fe_abo_web_8nr_1138x370.png

Læs også