https://imgix.femina.dk/media/websites/qmag-dot-dk/website/egangsbilleder-2013/august/2013-35-turn-on-p.jpg
Kærlighed og sex

6 frække tips til et sikkert turn on

29. august 2013
af Natascha Gracia
foto: Shutterstock
Gør noget nyt, skørt og overraskende, og tænd ham på 6 helt nye måder. Han vil elske dig for det, og du får det, du gerne vil have – nemlig sex.

1. Sjov med pilatesbolden

Kender du den der bold, som skulle bruges til motion, men som bare samler støv inde i skabet? Lad den komme til sin ret, og brug den til at få forrygende og sjov sex med. Der er ikke grænser for, hvad lidt bounce og fleksibilitet kan gøre for akavede sexstillinger og svære positioner - prøv selv! Pludselig bliver det meget nemmere at nå steder og bevæge sig på måder, som før var svært tilgængelige.

En pilatesbold giver et perfekt bounce til "cowboy-stillingen". Manden sætter sig på bolden og placere fødderne på jorden. Dermed opnår han stabilitet og control over bolden. Kvinden bakker ind over manden og placer sig mellem hans ben. Nu kan i nyde effekten af den lette bounce effekt og tilmed rulle rundt som det passer jer.

2. Brusebad med hvid t-shirt på

Prøv følelsen af at føle dig sexet (og lidt pornoagtig) som ind i helvede, og tænd ham max ved at gå i bad - iført hvid t-shirt eller tank top. Det virker! Han vil gå bananas bare ved tanken, og I vil begge nyde, at flå det våde stof af dig bagefter. Men husk lige at tage bh'en af, inden du tænder for bruseren.

>> Få hot sex hele ugen med dette 7 dages skema

3. Dekadent håndarbejde

En enkel perlehalskæde og lidt glidecreme, så er du godt kørende! Sørg for at perlerne er smurt godt ind, og giv så din mand et overraskende hånd job, hvor du bruger kæden til at massere hans pik med. Og hvis han nyder det, så overvej at tage skridtet videre og bestil noget sexlegetøj på nettet.

Hvis du ikke er meget for at bruge perlekæderne, så er disse æg det perfekte onani legetøj. Indbygget i "æggeskallen" ligger et blødt gummi-sleeve, som bruges, når du vil give ham et super håndjob. På sleevets inderside er der forskellige slags riller og dupper og det vil føles meget elastisk og lækkert for ham, når du kører op og ned af hans skaft. Fungere bedst med glidecreme.

4. Gå nøgen rundt i lejligheden

Bare gør det afslappet - og gør det ofte! Det kan godt være, du aldrig har tiltrukket dig hans øjne, mens du tog opvasken eller kiggede i blade før, men det vil du, når du gør det i Eva-kostume! Det klart, at det fungerer bedst, når børnene ikke er hjemme, men du behøver faktisk ikke være helt nøgen, for at ægge ham. At gå forbi hjemmekontoret, kun iført undertøj, skal også nok have sin virkning, hvis du er for blufærdig til at lade alt stoffet falde.

>> Her kan du se hvilke apps du kan få til at krydrer dit sexliv

5. Se 9 ½ uge

Hvad der starter med at ligne en hyggelig filmaften på sofaen, kan hurtigt udvikle sig i en mere sexet retning. Sæt en film med høj erotikfaktor på dvd'en og se, hvad der sker. 9 ½ uge er en klassiker, og kemien mellem Mickey Rourke og Kim Basinger slår aldrig fejl. Det er frækt at se på, og der er masser af film i den dur. Har du f.eks. set The Other Boleyn girl, Atonement, The Notebook, Betty Blue eller Tilværelsens ulidelige lethed? Hvis ikke, så få gang i Netflix, Blockbuster eller din private filmpusher.

>> Se flere mainstreamfilm med frække ægte sexscener her

6. Leg med hans hår

Du behøver hverken væren nøgen eller befinde dig i et soveværelse for at være flirtende. Kan du huske, når din mor sagde "den man tugter, elsker man", når drengene hev dig i fletningerne som barn? Ty til den gamle barneleg og flirt med din elskede, hvor som helst, og når som helst, ved at nusse for hans hårpragt.

Læs også