Sommerferien er det oplagte tidspunkt til at udfordre sexlivet og afprøve frække ting. Er I først kommet ned i gear, er der masser af inspiration at slå sig løs med
Kærlighed og sex

6 frække ting du bør prøve denne sommer

10. juli 2013
af Gitte Holm, Q.dk
Sommerferien er det oplagte tidspunkt til at udfordre sexlivet og afprøve frække ting. Er I først kommet ned i gear, er der masser af inspiration at slå sig løs med

Afprøv disse 6 frække ting i din ferie!

Sommerferien er en realitet i de små danske hjem, og det medfører bl.a. afslapning, rejser og tid til hinanden, hvilket også betyder mere tid til sex og intimitet. Men det kræver også tilpasning at gå fra stress og jag til feriemode.

- Når man vakler udbrændt på ferie, så forvent ikke, at lysten til at indhente et forsømt sexliv melder sig fredag aften kl. 21. Det tager gerne 3-4 dage for kroppen at få hverdagsstressen ud af systemet, siger sexolog Sara Skaarup.

Læs også: Forebyg sexskuffelser i ferien

Sexolog siger, at intimbarbering kan ødelægge dit sexliv - se hvorfor her

Sæson for lyst

Selv om det kan kræve tilpasning at komme i det rette, frække feriehumør, skal man ikke undervurdere sommerens og solens påvirkning, når først man er kommet ned i gear. Det er her, man har mulighed for at slippe tøjlerne og slå sig løs. Måske endda udendørs.

- Varme og lys stimulerer livsglæden og derfor er sommer generelt godt for kærlighed og sex. Vi smider en del af tøjet og føler os mere i kontakt med vores krop. Mange mennesker oplever, at de simpelthen bliver mere tændte under solen - og ikke mindst kvinder åbner op, mens mænd bliver tændt af at se på de bare damer, siger Sara Skaarup.

Selv om man har fri og solen skinner, vil det dog oftest give lidt ekstra på livsnyderkontoen, hvis man kommer væk fra de vante rammer.

- Det er godt at komme væk hjemmefra, så der ikke går pc og dagligdag i den. Men der er ikke generelt større sexfaktor på en chartertur end i et sommerhus i Danmark, siger Sara Skaarup.

6 frække gøremål for sommeren

Brug naturen.

Her får I nye input fra dufte og lyde, alt imens chancen for at blive opdaget kan virke pirrende.

Leg med hinanden.

Frække spil, rollespil eller 20 erotiske spørgsmål kan alle fungere som lystboostere, og det er i ferien I har tiden til at lege og have det sjovt seksuelt.

Læs jer lystige.

Erotiske noveller, romaner eller blogs kan inspirere jer til et mere saftigt sexliv og give jer nye fantasier at udleve.

Eksperimentér.

Køb noget nyt legetøj til hende, ham eller til jer begge to. Det kan virke som et sjovt og inspirerende indslag i sengen, men I kan også lære meget om, hvad der virker for kroppen.

Sexet spise.

Gå på gastronomisk opdagelse og server maden på jeres kroppe. En anderledes og stimulerende måde at komme i nærkontakt på.

Tag på date.

Brug en hel aften på at komme i stødet, og giv den så gas i sengen hele natten med god samvittighed over, at I ikke behøver at stå tidligt op.

Læs også