Kærlighed og sex

5 træk der kendetegner drømme kvinden

af Redaktionen, Q.dk 21. april 2013
Smag er en individuel ting, og alle kvinder har noget særligt at byde på, men ifølge videnskaben er der alligevel personlighedstræk og evner, der er mere attraktive end andre. Se hvilke her.

Når det kommer til, hvad vi bliver tiltrukket af, har mennesket, heldigvis, en meget bred præferenceramme. Nogle foretrækker blondiner, andre de rødhårede, mens mange udelukkende kigger på personlighed. Det amerikanske Men's Health har samlet en liste over de præferencer, som videnskaben peger på, at flest mænd har, når det kommer til valg af partner.

Se de populære kvindegallerier - helt almindelige kvinder under tøjet

 

1: Kvinder med humor er hotte

Hvem skulle have troet det, men mænd elsker, når kvinder finder dem morsomme - også selvom de ikke er det. Ifølge canadisk forskning, bliver mænd mere tiltrukket af kvinder, der griner af deres jokes, og Men's Healths egne undersøgelser peger på, at mere end 75 procent af mændene der deltog, foretrak at kvinder har humoristisk sans.

 

2: Et stort smil går lige i hjertet

Ifølge en undersøgelse offentliggjort I the journal Emotion bliver mænd mere tiltrukket af smilende kvinder. Forsøgspersonerne fik forevist fotos af de samme kvinder både hvor de smilte og hvor de havde et neutralt udtryk, og på de billeder hvor kvinderne smilede, fandt mændene dem mere attraktive.

Sådan skal kvinderne gå klædt - hvis mændene skulle bestemme. Se i hvilket tøj her

 

3: Hav styr på karrieren

Engang var der kun én forsørger, og det var manden, men ifølge American Journal of Sociology foretrækker størsteparten af mænd nu, at finde en partner der på lige fod kan bidrage til økonomien. Det er med andre ord ikke længere attraktivt at være en såkaldt "golddigger". Omvendt måtte kvinderne helst ikke være den primære forsørger i forholdet, for så faldt den ægteskabelige lykke. 

4: Kloge kvinder er sexede

Det er sexet at være intelligent, og ifølge research publiceret i The Journal of Sex Research finder mænd det langt mere tilfredsstillende, hvis deres partner har en lignende uddannelsesmæssig baggrund. Så der er med andre ord ingen grund til at spille dum. Rigtige mænd foretrækker kloge kvinder.

 

5: Gentlemen foretrækker…brunetter

Når det nu er attraktivt at være klog og have et godt job, er det måske også en af grundene til, at brunetten er mændenes foretrukne. Hun bliver nemlig vurderet til at være mere fysisk attraktiv, mere intelligent, kompetent og lettere at kontakte end hendes blonde og rødhårede medsøstre. Engelske og amerikanske studier peger begge på, at det er disse træk at mændene tillægger brunetten, og det gør hende dermed til deres foretrukne kvindetype.