https://imgix.femina.dk/media/72f34df0c99549acb701b8703241c59b.jpg
Kærlighed og sex

5 skarpe til Jakob Olrik

8. februar 2011
af Britt Nørbak
Foto: Ditte Capion
På vegne af læserne stillede Q 5 direkte spørgsmål til Jakob Olrik.

Når man har en sexekspert på tomandshånd, trænger mange spørgsmål sig på. På vegne af læserne stillede Q 5 direkte spørgsmål til Jakob Olrik.

HVOR OFTE BØR MAN HAVE SEX?
Hele tiden! Nej, jeg ved godt, at folk går meget op i det spørgsmål, for hvad er normalt? Det er bare en destruktiv måde at måle sexaktivitet på. Jeg er interesseret i, hvor godt sex er. Jeg vil hellere have et godt knald hver tredje uge i stedet for tre dårlige knald hver uge.

Navn: Jakob Olrik
Alder: 37 år
By: Christianshavn og Tisvildeleje
Civilstatus: "Kompliceret - aj, jeg er single", griner han
Børn: Katinka på 7 år
Uddannelse: Autodidakt sexekspert samt en lang række kurser og seminarer og en uddannelse med Joan Ørting i Holland, hvor sexundervisningen er meget "hands on".
Job: Daglig leder af Sexologuddannelsen, som han driver med Joan Ørting, og vært i tv-programmet "I seng med DR2". Direktør i Olrik Consult, herunder Villa Wilder, Factory Group og et galleri
Websites: DR.dk/sex, Olrik.net, Villawilder.dk, Factorygroup.dk og Joanoerting.dk

HVAD SYNES DU OM SKEMALAGT SEX?
Planlagt sex er okay, hvis der er et mål med det. Børnefamilier har travlt, og det er ærgerligt, at de må prioritere sex på samme måde som et møde på arbejde, men det kan sagtens fungere. Man kan bygge noget op til om aftenen ved at sende en sms-flirt. Manden kan f.eks fortælle, hvor meget han glæder sig til at se hende.

Læs: Flere lever i weekend-ægteskaber

HVAD MENER DU MED, AT KVINDER KAN FÅ BRYSTORGASME?
Én promille kan få brystorgasme, fordi brysterne er en erogen zone, der er direkte forbundet til klitoris og hjernen. Jeg mener ikke, at kvinder skal jagte en brystorgasme, men det kan lade sig at gøre for nogle, fordi berøring af brysterne kan gøre dem så opstemte.

HVAD MENER DU MED, AT DER ER MANGE MYTER OMKRING PENIS?
Længden! En kvinde er ca. 12 cm dyb. De fleste mænd er 12-17 cm, så de kan fi nt fylde kvinden ud. Mandens forhold til hans pik minder om kvindens forhold til røven. Hvis bare der kommer en antydning af noget dysfunktionelt, tænker de ikke på andet. Hvis kvinden én gang har hørt, at hendes røv ser stor ud, tænker hun ikke på andet. Det samme gør sig gældende, hvis manden tror, at hans pik er for lille. Det handler mere om gørelsen end størrelsen, og det bedste en kvinde kan sige til en mand er, at hans pik ikke er for lille!

Læs: Tykke mænd er sødere

HVILKEN PINLIG SEXOPLEVELSE VIL DU AFSLØRE FOR LÆSERNE?
Det handler om en kæreste, jeg engang havde. Første gang vi skulle være rigtigt sammen, var vi taget i sommerhus. Min kæreste begyndte at danse frækt foran mig, og på en tidspunkt bøjede hun sig forover, så jeg fi k hendes numse lige i hovedet. Hun trak langsomt trusserne af, og så opdagede jeg noget hvidt, der ikke skulle være der. Det trak jeg ud, og det viste sig, at hun havde toiletpapir oppe i numsen. Hun blev så flov, men jeg grinede bare af det. Sex er sjovt, og det er vigtigt at grine ad det. Humor får os til at slappe af, og det er vigtigt, at man ikke er anspændt under sex.


Køb din
IMEDEEN
her

Læs også