Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Liv

Hun fik sit første barn som 21-årig. Og hun priser sig lykkelig for, hvor forskånet hun var for nutidens mor-bekymringer

18. juni 2024
Af Redaktionen
Foto: Ally / Aller Media
I dette afsnit af feminas podcast "Kh mor" er Thea Rytter gæst. Thea blev mor første gang som 21-årig, og det var ikke planen. Og selvom det ikke var nemt at være "den første" til alt, så vil hun ikke bytte det for noget den dag i dag.

Kender du de mødre, der kan alt? Udefra ligner Thea Rytter sådan en mor.

Hun har tre børn, udgivet 14 bøger og en chefstilling, men ifølge Thea kommer der ikke mindre tid i hverdagen, bare fordi der kommer flere børn.

Hun fik sit første barn, da hun var kun 21 år, og det var ikke planen. Men selvom det ikke var nemt at være den første til alting, det første barnebarn, den første nevø, den første mor, så ville hun ikke bytte det for noget. Børnene har været med til at forme hende. Der findes ingen mor-Thea, bare Thea.

Og fordi hun fik barn i en tidlig alder, føler hun også, at hun blev forskånet for mange af de bekymringer, som senere er opstået i moderskabet, bl.a. som følge af den tid, vi lever i, hvor man i højere grad bliver eksponeret med information og anbefalinger til, hvordan man er en god mor eller forældre.

Lyt til ugens afsnit af Kh Mor med Line Kirsten som vært og Thea Rytter som gæst. Du kan lytte til podcasten i din podcast app eller via linket nedenfor.

Thea Rytter: Jeg fik aldrig et voksenliv uden børn

Thea Rytter: Jeg fik aldrig et voksenliv uden børn

Kh mor | 55 min

Du kan lytte til tidligere afsnit af "Kh mor" nedenfor.

Læs også