Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Følg tegnene afsnit 3: I pagt med naturens ro

Liv

Han sagde farvel til storbylivet og miljøsvineri. I dag bor han alene i skoven på 14 m2

26. juni 2024
af Camilla Kjems
Foto: Aller Media
I en ny videoserie "Følg Tegnene" undersøger Camilla Kjems, hvordan vi får det bedste liv. I tredje afsnit besøger hun Anders Boisen, som har lagt storbylivet på hylden til fordel for et liv i skoven, hvor han bor alene på 14 m2.

Camilla Kjems er mediechef i Aller. Serien er lavet i samarbejde med Toyota.

Bo småt og lev godt.

Det er Anders Boisens mantra efter han for nogle år siden lagde storby, stress og miljøsvineri bag sig for i stedet at bygge sit eget bæredygtige tinyhouse i skoven omkring Grenaa.

Her bor han nu – alene – i skovens dybe stille ro, på blot 14 m2 og arbejder lige nu på at etablere en såkaldt permahave - en have, hvor alle planter skal have et nytteformål ved enten at kunne spises, tiltrække insekter, have gødningsværdi eller hente kvælstof fra luften.

Klimaet er vigtigere end nogensinde før, og vores egen sundhed hænger tæt sammen med klodens sundhed. Men hvad kan man helt konkret selv gøre for at mindste stress, og hæve livskvaliteten både i og omkring sig?

Det søger jeg svar på i dette afsnit af "Følg tegnene" – en videoserie hvor jeg tager på en pilgrimsfærd ud i det danske land for at besøge nogle af de mennesker, jeg beundrer. Mennesker som tager modige valg, følger deres intuition og lever et helhjertet liv med deres værdier i fokus.

Se afsnit 3 af "Følg Tegnene" med Anders Boisen i toppen af artiklen. Du kan se afsnit 1 i videoserien her, og afsnit 2 i videoserien her.

Videoserien er sponsoreret af Toyota.

Læs også