Mænds sædkvalitet bliver bedre ved at have sex to gange inden for en time, konkluderer engelske forskere.
Gravid

Vejen til bedre sædkvalitet: Sex to gange på en time

af Anne Romanelli 4. december 2015
Prøver du at blive gravid, så er der ifølge engelske forskere en god måde at booste din mands sædkvalitet - og dermed øge babychancerne.

Boost din mands sædkvalitet

 

Forskere fra North Middlesex Hospital i London har fundet frem til, at mandens sædkvalitet tredobles, hvis man dyrker sex to gange inden for en time. Det skriver dagens.dk.

 

Det er især anden gang, man har sex i løbet af denne time, som skulle give en portion ekstra god sæd - og altså gøre graviditetschancerne ekstra store, lyder konklusionen.

 

Læs også: Så mange gange skal man have sex for at blive gravid

 

Sædkvalitet var bedst ved anden sædprøve

 

Forskerholdet foretog fertilitetsbehandlinger på i alt 73 par, hvor manden skulle aflevere to sædprøver inden for en time. Herefter blev sæden analyseret, og siden blev en af de to prøver placeret i kvindens livmoder. 

 

På baggrund af analyserne og det faktum, at der også var flest kvinder, som blev gravide i de tilfælde, hvor man anvendte den sidste af de to sædprøver, mener forskerne altså, at metoden ’sex to gange inden for en time’ giver bedre sædkvalitet. 

 

Her kan du købe ægløsningstest og graviditetstest over nettet >>

 

Læs også:

Derfor skal din mand sove uden underbukser

4 tegn på at du har ægløsning

13 tidlige tegn på graviditet

Din alder bestemmer: Sådan er dine graviditetschancer

Styrk din fertilitet - 10 gode råd

Så lang tid tager det i gennemsnit at blive gravid

Dette øger graviditetschancerne med 50 %

 

 

Her kan du købe en særdeles udførlig bog om fertilitetsboostende mad og livsstil >>

Forlaget skriver: 'Bliv gravid' er en hands-on-guide til kvinder (og mænd), der gerne vil have sunde og stærke børn. Hvad end der er knas med fertiliteten, eller det blot er ønsket at forberede kroppen bedst muligt til graviditet, er 'Bliv gravid' din bedste guide til fertilitetsboostende mad, tilskud og livsstil. Infertilitet er nemlig ikke en livstidsdom eller noget ’vi bare må lære at leve med’. Vi er lavet til at få børn. Infertilitet er snarere et udtryk for ubalancer i kroppen, der kan rettes op på hos langt de fleste. Faktisk er der forbløffende mange, der har glæde af forholdsvis simpel behandling med mad, målrettede tilskud, motion samt et par justeringer på livsstilskontoen.

 

Se også:

Galleri: 14 søde måder at annoncere en graviditet

 

Artiklen indeholder affiliatelink