paraplyklapvogn
Gravid

Test: Her er den bedste paraplyklapvogn til din rejse

12. juni 2017
af webredaktionen
Rejseklapvogn - eller paraplyklapvogn - er gode at have med på ferie, da de hverken fylder eller vejer meget. Forbrugerrådet Tænk har testet 7 populære paraplyklapvogne, og dyrest er ikke nødvendigvis bedst!

Her er den bedste paraplyklapvogn

Paraplyklapvogne er aldeles praktiske at have med på rejsen, da de ikke fylder og vejer lige så meget som en almindelig klapvogn. Komforten vil selvfølgelig ikke være lige så god som i almindelige affjedrede klapvogne, som også har mere plads til at barnet kan ligge og sove.

Smart tilbehør til din paraplyklapvogn

På familieferien er de dog et oplagt valg – men hvilken skal man vælge? En god idé er at kigge på Forbrugerrådet Tænks seneste test af 7 populære paraplyklapvogne. Her har man kåret en vinder, og det er ikke den dyreste, der løber med sejren!

Chicco Liteway er bedst i test

Her er de tre paraplyklapvogne, der fik den højeste bedømmelse:

1. Chicco Liteway

2. Maclaren Techo XT

3. Chicco Echo

https://imgix.femina.dk/chicco.jpg

Velfungerende - og til at betale!

Testvinderen Chicco Liteway var tilmed en af testens billigste og fik følgende bedømmelse med på vejen:

- En velfungerende paraplyklapvogn, der er til at betale. Sammenklapningen fungerer let og enkelt, selv om det ikke er den mindste sammenklappede vogn i testen. Vognen er også god og stabil at køre med samt let at manøvrere rundt. Man kan komme til bagagenettet fra siderne, selv når sædet er slået helt tilbage, hvilket ikke er tilfældet i alle små klapvogne. Sædet og selen fungerer godt. Ryglænet, der er let at slå tilbage - også med én hånd - kan komme langt tilbage, så børnene kan komme ordentlig ned at ligge i denne vogn.

Familieferie: Gode tips før I bestiller rejsen

Testens sidsteplads, Basson Baby Travel One, er den eneste vogn, der fik anmærkninger i forhold til sikkerhed og holdbarhed, hvor den får bedømmelsen under middel. Den klarede sig bl.a. dårligt i bidetesten, hvor det undersøges, om børn kan risikere at bide små dele af vognen.

Ftalater blev ikke fundet i nogen af modellerne.

Her finder du et kæmpe udvalg af paraplyklapvogne - til store rabatter >>

Babyudstyr - nødvendigt vs. unødvendigt?:

Læs også