https://imgix.femina.dk/media/article/foedselsberetninger_logo_baerende.png
Gravid

Lyt med på Fødselsberetninger

7. juni 2018
Torsdag, 7. juni 2018 - 13:11
I Mamas podcastserie Fødselsberetninger kommer vi med helt fra første ve til det ristede brød, når en række vidt forskellige mødre deler deres helt personlige fødselsberetninger.

Det kan være en thriller, et eventyr – og en gang i mellem er det lidt af en gyser. Og ofte er det lidt af det hele: At føde et barn.

For når vi skal bringe det her lille, nye menneske til verden, kræver det kræfter, vi ikke anede, vi havde. Og en gang imellem hjælp, vi ikke regnede med, at vi ville få brug for.

Du kan lytte til alle afsnit af Fødselsberetninger her

Sådan lytter du med

De fleste podcast-brugere lytter til indhold på mobile enheder, og ejer du en iPhone eller iPad, har du formentlig app'en 'Podcasts' liggende i forvejen. Ejer du en Mac-computer, kan du lytte til podcasts gennem iTunes.
Du kan finde det indhold, du søger, på flere forskellige måder. Enten bruger du blot søgefunktionen, hvis du ved nogenlunde, hvad du leder efter. Er du blot på jagt efter inspiration, kan du lede under Kategorier, Udvalgte podcasts og Populære podcasts.

Når du har fundet den udsendelse, du gerne vil høre, klikker du blot på 'Afspil', og du er nu i gang med underholdningen.

Fra en anden smartphone kan du hente en app til at høre podcasts på i GooglePlay - og på samme måde finde det frem, du gerne vil høre, og trykke 'Afspil'.

Læs også