babypakke
Gravid

Gratis babypakke skal introducere nybagte mødre til økologi

21. august 2017
af webredaktionen
Hvis man ønsker at fravælge kemi og tilvælge økologi, kan du med den nye Økologiske Babypakke fra Naturebaby.dk få en forsmag på økologiske produkter til dig og din baby.

Det kan være en jungle at finde rundt i de mange forskellige babypakker, og ønsker man at fravælge kemi og tilvælge økologi er det noget sværere. Men nu skal Den Økologiske Babypakke fra Naturebaby.dk introducere kommende mødre til de mange økologiske muligheder inden for babytøj og -udstyr. Babypakken er gratis og indeholder blandt andet strømper, cremer til mor og barn, babyskeer og bleer, og den kan tilpasses efter barnets køn.

Den Økologiske Babypakke er gratis og kan bestilles på Naturebaby.dk af gravide eller nybagte mødre fra den 21. august. Der er i første omgang lavet 500 babypakker, så de gives ud efter først til mølle-princippet.

Passion for økologi

”Da jeg selv var gravid, var det meget uoverskueligt at finde rundt på det økologiske marked. Derfor ville jeg lave en unik babypakke, der introducerer kommende mødre til nogle af de mange økologiske muligheder, der findes til børn”, siger Mie Thorsø, der står bag Naturebaby.dk.

Mie Thorsøs mission er at gøre økologisk babyudstyr nemt tilgængeligt for alle, så det ikke kun er forbeholdt familier i de større byer og med en stor pengepung. ”Økologisk behøver ikke at være lig med dyrt, og ofte er de økologiske produkter i bedre kvalitet end gennemsnittet, fordi de er lavet af bedre materialer”, siger Mie Thorsø.

Børn er mere sårbare

Salget af økologiske produkter stiger hvert eneste år, og markedet for babyprodukter er ingen undtagelse. Der kommer nemlig større og større fokus på hormonforstyrrende og allergifremkaldende stoffer i tøj, plastik og hudprodukter, og det påvirker mange forældres indkøbsvaner. Børn er mere sårbare over for hormonforstyrrende stoffer, så der er ekstra opmærksomhed på økologiske produkter til netop dem. Det er den efterspørgsel, Mie Thorsø nu reagerer på med Den Økologiske Babypakke.

Babypakken kommer online på naturebaby.dk kl. 10.00 d. 21. August. Det forventes at der bliver stor rift om de 500 pakker.

I kan se mere om lanceringen her

Læs også