https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/baby/babyflytterind-prim.jpg
Gravid

Firma tilbyder din baby unikt navn - til 200.000 kr.!

29. januar 2015
af Anne Romanelli
Foto: Pantherstock
Hvis du ønsker et helt unikt navn til din baby, så har et schweizisk firma nu en (særdeles dyr) løsning!

Det kan være svært for mange at finde frem til de helt rette børnenavne - ikke mindst, hvis man ønsker at kalde sit barn noget helt unikt, som man ikke lige kan finde på diverse lister over de mest populære børnenavne.

Er du en af disse forældre, så er du samtidig også i det schweiziske firma Erfolgswelles målgruppe.

Firmaet tilbyder nemlig hjælp til at finde frem til et helt unikt babynavn og er klar til at sætte 14 navneeksperter, 4 historikere, 12 oversættere og 2 advokater på sagen.

Sidstnævne skal sikre, at navnene, de finder frem til, ikke kan skabe konflikter med f.eks. firmaer, hvis navn måske ligner de pågældende børnenavne lidt for meget.

Unikt navn til over 200.000 kr.

Ekspertgruppen vil herefter bruge omkring 100 timer per kunde på at komme frem til 15-25 navneforslag til kundens barn. Til den nette pris af 31.000 dollars (svarende til godt 203.000 danske kroner).

Se også: 5 gode råd, når du vælger børnenavne

Hvis kunden ikke bryder sig om forslagene i første omgang, tilbyder Erfolgswelle 'til gengæld', at eksperterne finder frem 10-15 helt nye navne.

- Vi kombinerer bogstaver og ord og sætter dem sammen i en helt ny rækkefølge. Det er lidt ligesom at komponere musik. Vi forvandler eksisterende ting til helt nye kreationer og finder f.eks. frem til fantastiske ord, som aldrig er blevet brugt som fornavne før. Vi vil alle gerne skille os ud, men nogle af os vil også være forgangsmænd. Ikke alle er vilde med deres navn, men nu har de da chancen for at skabe det helt perfekte navn til deres baby, siger firmaets direktør, Marc Hoauser, til BuzzFeed.com.

Vil du hellere have gratis inspiration til navnet? Så tjek MAMA.dk's Navneguide her!

Læs også