Onlineshopping til børn
Gravid

De bedste webshops til mor og barn

28. juni 2019
af Maria Østergaard Christie
Hvor skal man købe babyudstyr, børnetøj, lækre ting til børneværelset, forkælelse til mor og behageligt graviditets- og ammetøj? Vi har samlet en liste over gode webshops til dig og dit barn.

Baby- og børnetøj:

H&M har et stort udvalg af godt basistøj til fornuftige priser. Vejl. pris for fragt er 40 kr.:
http://www.hm.com/dk/

MilkCopenhagen finder du lækkert, stilrent børnetøj. Vejl. pris for fragt er 35 kr.:
https://dk.milkcopenhagen.com/

Name It har både pænt og budgetvenligt børnetøj. Vejl. pris for fragt er 49 kr. og gratis levering ved over 399 kr.:

http://nameit.dk

STYLEPIT har et stort udvalg af tøj til børn til nogle af markedets bedste priser. Fri fragt ved køb over 299 kr. og 50 dages gratis retur.
https://www.stylepit.dk

Gladerollinger sælger kvalitetsbørne- og babytøj fra mange danske mærker. Vejl. pris for fragt er 29 kr. og gratis ved køb for over 499 kr.:
https://www.gladerollinger.dk/

Luksusbaby kan man finde alt fra tøj, udstyr, ting til fødselsdagsfester og sko. Vejl. pris for fragt 29 kr. og gratis ved køb for over 499 kr.:
http://luksusbaby.dk/shop/frontpage.html

På den engelske webshop Next kan man finde lækkert tøj til en fornuftig pris. Deres tøj har søde print, og webshoppen har lækkert tøj til fest. Vejl. pris for fragt 25 kr:
http://www.next.co.uk/

Kids-world kan man finde alle traditionelle danske brands, og de har et stort sortiment. Fri fragt:
http://www.kids-world.dk/

UV-dragter og badetøj er et "must" til en badeferie i udlandet og sommeren i Danmark. Faktorfobi har et stort udvalg fra flere forskellige brands. Fri fragt:
http://www.faktorfobi.dk/

HouseOfKids har mange forskellige mærkevarer som Tommy Hilfiger, Noa Noa, Ver de terre. Vejl. pris for fragt 29 kr. og gratis ved køb for over 499 kr.:
https://www.houseofkids.dk/

Graviditets- og ammetøj:

Mamalicious sælger smart og moderne graviditets- og ammetøj. De har også en del selskabskjoler til bryllup og fest. Vejl. pris for fragt er 29 kr. og gratis ved køb over 399 kr.
http://mamalicious.dk/

Milker har et stort udvalg af behagelige ammekjoler, t-shirts og bluser. Vejl. pris for fragt er 29 kr.:
http://www.milker.dk/shop/frontpage.html

Strutshop finder man mange amme-BH'er, ventetøj og udstyr til den lille. Strutshop.dk er tilknyttet en lille butik, som ligger på Fælledvej 13, København N. De er gode til at rådgive og vejlede. Vejl. pris for fragt 35 kr.:
http://strutshop.dk/

Ellos er en ny udbyder af ventetøj, og de sælger alt fra vinterjakker og fine sommerkjoler. Vejl. pris for fragt er 49 kr. :
http://www.ellos.dk/dame/ventetoj

Asos kan man finde et stort sortiment af graviditets- og ammetøj. Deres kjoler er især et hit og i blød kvalitet. Fri fragt:
http://www.asos.com

Zalando har et stort udvalg af basis amme- og graviditetstøj. Zalando tilbyder fri fragt og gratis retunering:
http://zalando.dk

Hvis man søger efter plussize størrelser, er Junarose et godt bud. De har et stort udvalg af moderne og lækkert tøj. Vejl. pris for fragt er 9 kr.:
http://junarose.dk/

Babyudstyr og legetøj:

Lirumlarumleg kan man finde en masse pæne ting til børneværelset fra mange danske mærkevarer. De har meget legetøj og udstyr fra 0 år til og med 10 år. Fragten er 29 kr. og gratis ved køb for over 999 kr. De tilbyder også gratis gaveindpakning:
http://www.lirumlarumleg.dk/

Kids-world har alt det nødvendige babyudstyr. ALT fra hjemmesko, vinterjakker, gummistøvler og nattøj. Fragten er gratis:
http://www.kids-world.dk/

Sovedyret kan man få ALT børneudstyr til puttetimen. De har krammedyr, sengetøj, sengerande, godnatbøger og andet godt til puttetimen:
https://sovedyret.dk/

Renleg finder man et stort udvalg af legetøj, der er lavet af rene og naturlige materialer. Fragten er 29 kr. og der er gratis levering ved køb over 200 kr.:
http://renleg.dk/

Alt spiseudstyr, opbevaring og andet nødvendigt udstyr til dit barn kan findes på Babygear. Fragten er gratis, hvis man vælger GLS:
https://www.babygear.dk/

Pixizoo kan man finde et stort udvalg af autostole, klap- og barnevogne og sikkerhedsudstyr. Fragten koster 49 kr.:
http://www.pixizoo.dk/

Pleje og forkælelse:

Med24 kan man finde et stort sortiment af helseprodukter, kosttilskud og skønhedsprodukter. De har også en mor- og barn kategori, hvor man kan finde alt tilbehør til dig og dit barn. Fragten er 29 kr. og er gratis ved køb over 599 kr.:
http://www.med24.dk/

RudolphCare kan man finde produkter til ansigt og hår. Produkterne er uden skadelig kemi og er perfekte til lidt selvforkælelse til kroppen:
http://rudolphcare.dk/webshop

Nicehair har et stort sortiment af hårpleje, parfumer, hudpleje og makeup. Fragten koster 29kr. og er gratis ved køb på over 499 kr.:
https://nicehair.dk/

Børneværelset:

Hvis man er udkig efter legetøj og dekorationer til børneværelset, kan BørnenesKartel anbefales:
https://www.borneneskartel.dk/

IKEA! Ingen kommer udenom et besøg i Ikea, når man først har fået børn. I Ikea kan man finde alt godt til børneværelset, hvor flere af deres produkter har vundet "Bedst i test":
http://www.ikea.com/dk/da/catalog/categories/departments/childrens_ikea/

På Luxoliving kan man finde lækkert interiør til børneværelset med mærker som Design Letters, Housedoctor, Klip klap, Ferm Living, og Sebra. Fragt fra 19 kr. og gratis ved køb over 499 kr.:
http://www.luxoliving.dk/boernevaerelset-indretning/

Ellos har efterhånden fået et stort sortiment af ting til børneværelset - især tekstiler, tapetter, belysning, dekoration og opbevaring. Fragten er 49. kr.:
http://www.ellos.dk/bolig/bornevaerelse

LÆS OGSÅ: Tjekliste med babyudstyr: Dét får du brug for til din nyfødte!

Læs også