Babyshower pynt
Gravid

Babyshower pynt: Alt det pynt, du skal bruge til dit babyshower

10. april 2024
Isabella Jacobsen
Foto: Shutterstock
Forvandl dit babyshower til en uforglemmelig begivenhed! Lad os guide dig igennem en verden af fine og festlige detaljer, der sætter den perfekte ramme for din store dag.

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Hvor skal babyshoweret holdes?

Et babyshower holdes oftest hjemme hos den kommende mor eller hos en af gæsterne, men det kan også sagtens være i et forsamlingslokale eller lignende. Det afhænger af personlige præferencer og antallet af gæster. Det kan være en god idé at tage højde for den kommende mors ønsker og behov med tanke på, hvor langt hun er henne i graviditeten på tidspunktet for babyshoweret.

Hvor meget babyshower pynt skal man købe?

Det er op til arrangøren, hvor meget babyshower pynt, der skal købes - men det kan være godt at finde en balance. Det er ikke nødvendigt at overdrive med babyshower pynt, men der skal være nok til at skabe en festlig og hyggelig atmosfære på dagen. Fokusér derfor på at vælge pynt, der passer til temaet og stemningen for festen.

Hvor mange penge skal man bruge på babyshower pynt?

Budgettet til babyshower pynt kan variere afhængigt af individuelle præferencer og økonomi, og derfor kan det være forskelligt, hvor mange penge der bruges på pynt. Det kan være en god idé at planlægge et budget på forhånd og købe pynt, der passer til det fastlagte budget.

Inspiration til babyshower pynt

Babyshower balloner

Gør dit babyshower festligt med farverige balloner! Vælg mellem et udvalg af søde motiver og farver, der passer til dit tema, og skab den perfekte stemning til den specielle lejlighed.

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/balloner.jpg
Foto: Shutterstock

Service & servietter

Skab en smuk og elegant borddækning til dit babyshower med det perfekte service og matchende servietter! Hvis du skal holde et babyshower for en dreng, kan du finde service og servietter i blå farver her. Hvis du skal holde et babyshower for en pige, kan du finde service og servietter i lyserøde farver her.

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/service.jpg
Foto: Shutterstock

Sugerør

Pift dit babyshower op med farverige og sjove sugerør, så dagen bliver endnu mere festlig og fyldt med kreative detaljer. Lad de unikke detaljer være med til at skabe en livlig atmosfære og bringe et smil frem hos alle dine gæster.

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/sugeror.jpg
Foto: Shutterstock

Guirlander

Pynt hjemmet op med smukke og dekorative guirlander i forskellige farver, former og temaer, der passer perfekt til din store dag!

Find det store udvalg af guirlander her.

En "Mom to be"-guirlande er en hjertevarm velkomst til den kommende mor, der markerer en speciel dag og med garanti vil glæde den kommende mor.

Find “Mom to be”-guirlande her.

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/guirlande.jpg
Foto: Shutterstock

Bordpynt

Giv dit babyshower det perfekte touch og skab en magisk atmosfære med et festligt bord. Det pyntede bord bliver centrum for dagen med sjovt og sødt bordpynt i temaets farver. Hvis den kommende mor venter sig en lille dreng, kan du finde bordpynt i blå farver her. Hvis den kommende mor derimod venter sig en lille pige, kan du finde bordpynt i lyserøde farver her.

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/bordpynt-1.jpg
Foto: Shutterstock

Pynt til kagen

Gør dine babyshower-kager endnu mere mindeværdige med kagepynt, der tilføjer et festligt strejf til dine søde kreationer. Fra enkle detaljer til sjove og farverige elementer kan du nemt skabe en smuk og appetitlig præsentation, der vil glæde alle gæsterne.

Find det fineste kagepynt her.

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/kagepynt.jpg
Foto: Shutterstock

Babyshower pige

Få inspiration til at skabe det perfekte babyshower, når den kommende mor venter sig en lille pige. Lad dig fortrylle af et stort udvalg af alt i de fineste lyserøde nuancer, der skaber den perfekte ramme for en uforglemmelig fejring!

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/pige.jpg
Foto: Shutterstock

Babyshower dreng

Hvis den kommende mor venter sig en lille dreng, kan du få inspiration til at skabe en uforglemmelig dag med et stort udvalg af ting i de smukkeste blå nuancer her. Lad de blå farver skabe rammerne for en fantastisk dag!

Find et stort udvalg af pynt i blå farver her.

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/dreng.jpg
Foto: Shutterstock

Kønsneutralt babyshower

Traditionelt set har babyshowers været præget af enten blå eller lyserøde nuancer, afhængigt af om den kommende mor venter sig en dreng eller pige. Men hvorfor ikke bryde med traditionerne? Hvis du ønsker et kønsneutralt babyshower, kan du finde et stort udvalg af pynt i kønsneutrale farver her.

https://imgix.femina.dk/2024-04-10/konsneutralt.jpg
Foto: Shutterstock

Læs også