https://imgix.femina.dk/media/article/babyudstyr_2.jpg
Gravid

3 apps, du bør kende, før du køber dig fattig i babyudstyr

14. maj 2018
Af Karoline Mathilde Rasmussen
Foto: Pantherstock
Det kan være en ganske dyr affære at shoppe babyudstyr til den lille guldklump. Heldigvis er der mange penge at spare, hvis du bare ved, hvor du skal lede.

Det er fantastisk at blive forældre, men med den lille guldklump, der er på vej, følger også en del udgifter. Du vil sikkert gerne både have den bedste, mest sikre tremmeseng, solidt legetøj, som er produceret i gode materialer, og så skal tøjet også gerne være praktisk og pænt. Den slags koster penge, men der er altså en del at spare, hvis du går efter noget, som er brugt. Det er både det billigste og mest bæredygtige valg.

Her er 3 apps, som er gode, hvis du vil købe babyudstyr:

Reshopper

Reshopper kalder sig for "børnefamiliernes lokale markedsplads", og det er ikke meget ved siden af. Appen har nemlig kun ting til børn; om det er tøj, autostole eller bæreseler. Alt, du kan købe på Reshopper, er sat til salg af andre brugere, som ikke længere selv har brug for børne- og babygrejet. Det fungerer således, at man søger de brugte børneting i det område, man bor i. På den måde kan du nemt scanne sit nabolag for det, du lige står og mangler - og det er oftest til en meget lavere pris end i butikkerne, selv om det fremstår i nærmest perfekt stand.

Reshopper er gratis.

Tradono

Appen Tradono er ikke specialiseret i udstyr til børn, men med sin enorme brugerbase er der også fulgt en masse ting til børn med. Tradono er - ligesom Reshopper - en secondhand-app, hvor man kan købe og sælge sine ting. Det er gratis at oprette annoncer og kontakte andre sælgere, og appen er meget nem og intuitiv at navigere rundt i. Du har mulighed for at følge andre brugere, at gemme gamle søgninger (eksempelvis "børnetøj"), ligesom du selvfølgelig kan oprette din egen shop, hvor du sælger ud af de ting, du ikke selv har brug for længere.

Tradono er gratis.

Freemi

Freemi adskiller sig fra Reshopper og Tradono ved, at alt, der findes på appen, er gratis. Indtil videre har Freemi 75.000 brugere i Danmark, og her kan alle lægge annoncer op med brugte ting, de gerne vil give væk - ganske gratis. Du kan scanne dit lokalområde for gode, gratis fund, om det så er elektronik, bøger eller børnetøj. På Freemi gælder først-til-mølle-princippet, så du skal være hurtig!

Freemi er gratis.

LÆS OGSÅ: Babyudstyr: Hvad er nødvendigt - og hvad er ikke?

Læs også