Regnbuefamilie: Silas og Johannes
Familieliv

Silas og Johannes ved nu, hvem der er far til Maggie

17. februar 2016
af Anne Romanelli
Silas Holst og Johannes Nymark har fået testet, hvem der er far til deres fælles regnbuebarn Maggie My.

Danseren Silas Holst og Grand Prix-vinderen Johannes Nymark havde først besluttet, at de ikke ville vide hvem af dem, der var den biologiske far til deres regnbuedatter Maggie My, som de har sammen med veninden Louise Mahnkopf.

Kun hvis Maggie My en dag selv ønskede at vide det, ville de få foretaget en faderskabstest, som skulle afsløre det, lød meldingen fra ægteparret, der uanset set hvad begge føler sig som ’rigtige’ fædre til hende.

Cecilie Hother: Jeg er gravid - mod alle odds!

Men nu hvor Maggie My snart fylder halvandet år, har Silas og Johannes altså alligevel fået foretaget en test og kender nu svaret.

Det afslørede de i onsdagens afsnit af Kanal 4-serien ’Silas, Johannes & Louise’, der følger hverdagen i den sympatiske regnbuefamilie.

Arbejder på endnu et regnbuebarn

Grunden er, at trekløveret har besluttet at give Maggie My en lillebror eller lillesøster, og her var det vigtigt for forældrene, at den, som ikke var biologisk far til Maggie My, til gengæld blev det til barn nummer to.

Mia Lyhne fik børn alene: Det er stadig flovt

Og da de nu kender resultatet af faderskabstesten, er de gået i gang med at 'arbejde' på endnu et regnbuebarn. Om det er Silas eller Johannes, der er far til Maggie My, vil de dog ikke afsløre over for andre:

- Heller ikke vores familier ved det. Det er kun os tre, der ved det, og sådan er dét, fortalte Silas Holst i afsnittet af ’Silas, Johannes & Louise’.

Da de tre venner i sin tid ’lavede’ Maggie My, foregik det ved, at Silas og Johannes blandede deres sæd i en kop, hvorefter Louise inseminerede sig selv med en sprøjte. Fremgangsmåden er den samme, når de nu forsøger at få barn nummer to – men denne gang er det altså kun én af fædrene, der leverer sæden.

'Silas, Johannes & Louise' vises onsdage kl. 21.00 på Kanal 4

Her kan du købe graviditetstest over nettet >>

Dét hedder kendte kvinders børn:

Dét hedder kendte kvinders børn

Læs også