Dit barns pottetræning kan måske blive lettere med den rette bog.
Familieliv

Pottetræning: 9 bøger der hjælper dit barn

23. september 2015
Af Anne Romanelli
Foto: Pantherstock og PR
Nogle børn smider bleen fra den ene dag til den anden. Andre skal bruge lidt længere tid og har måske svært ved overhovedet at forstå processen. Her er 9 gode bøger, der forklarer pottetræning i et sprog, som børnene forstår!

Nogle børn smider bleen fra den ene dag til den anden - måske endda på eget initiativ. Andre skal bruge lidt længere tid på pottetræning og har måske svært ved overhovedet at forstå processen med at gå på potte.

Her kan der være god hjælp at hente i en af de mange bøger, der er skrevet specielt til dit barns pottetræning.

Bøgerne henvender sig til børnene og forklarer i et simpelt sprog, hvad det nu lige indebærer, dét der med pttetræning og at smide bleen.

Se 9 gode bøger til pottetræning her:

1) Hr. Pølle

'Hr. Pølle' er lærerig og sjov og afmystificerer pottetræning og dét at gå alene på toilettet. Den er skrevet af psykologen Birgitte Meldgaard Larsen, der også giver alle forældre lidt hjælp med opgaven.

Køb bogen her >> (Set til 141,95 kr.)

2) Jeppes potte

Sød og sjov billedbog med enkel tekst om pottetræning og drengen Jeppe, som først vil sidde på potten, efter at hunden har prøvet det.

Køb bogen her >> (Set til 48,95 kr.)

3) Væk med våde bleer

Farvestrålende bog om bleer og pottetræning, som tager udgangspunkt i såkaldte case-stories, der beskriver situationer med børn og toiletvaner. Der er billeder af børn, som bruger ble - eller måske lige har lagt den på hylden og kommer ud for uheld. Masser af motivation!

Køb bogen her >> (Set til 318,95 kr)

4) Sørøver Sams potte

Sørøvere går også på potte! Følg sørøver Sams pottetræning og hjælp ham med at vælge potte og sejt nyt undertøj! Barnet lærer også nogle nemme huskeregler, f.eks. at vaske sine hænder med sæbe. En god og motiverende historie for den, der er ved at være klar til pottetræning og at smide bleen.

Køb bogen her >> (Set til 85,95 kr.)

5) Prinsesse Pollys potte

Prinsesser går også på potte! Følg prinsesse Pollys pottetræning og hjælp hende med at vælge potte og sejt nyt undertøj!Barnet lærer også nogle nemme huskeregler, f.eks. at vaske sine hænder med sæbe. En god og motiverende historie for den, der er ved at være klar til pottetræning og at smide bleen.

Køb bogen her >> (Set til 85,95 kr.)

6) En herlig gave

På en dejlig forårsdag får Lille Elefant en gave af far og mor. Han pakker gaven op, men kan ikke se, hvad det er. Er det mon en hat? Eller en stor kop? Eller rettet til en racerbil! Nej, det er det ikke. Far fortæller, at det er en TISSE-PØLLE-POTTE. Hvad skal man dog bruge sådan én til? En sød og let forståelig pottetræningsbog til børn fra 2 år og op.

Køb bogen her >> (Set til 317,95 kr.)

7) Hvad har du i bleen?

Pruuut! En eller anden pruttede, men hvem? - Det var mig, jeg har lavet en ordentlig én, sagde Mops stolt. - Mææhn..., brægede Lamse, ...det kan jeg gøre meget bedre! Og så startede vennernes konkurrence om, hvem der kunne lave den bedste prut. Løft klapperne og se, hvad der ligger i vennernes bleer. En sjov tilgang til pottetræning.

Køb bogen her >> (Set til 278,95 kr.)

8) Zaza og potten

Sød billedbog om pigen Zaza, der har fået en ny potte. Først skal alle hendes tøjdyr og hendes mor prøve potten, men den passer kun til Zaza!

Køb bogen her >> (Set til 67,95 kr.)

9) Noa på potte

Noa får en potte af sin mor. Store drenge tisser nemlig på potte. Første gang går det ikke så godt, men så bliver Noa bare bedre og bedre til det! Bogen er lavet i et holdbart materiale og har simple, farverige tegninger. Den henvender sig til børn fra 2 år og op.

Køb bogen her >> (Set til 291,95 kr.)

Held og lykke med jeres pottetræning - og god læselyst!

Se også disse søde produkter, som måske kan lokke dit barn hen til potten!:

Læs også:

10 trin til at smide bleen

Gode råd til toilettræningen

Pottetræning: 10 problemer - (og løsninger!):

Har du problemer med at få dit barn til at sove om aftenen? Så findes løsningen måske med denne bog:

Verdens mest effektive godnathistorie fås nu på dansk!

En lille godnathistorie om en kanin storsælger verden over. Ganske enkelt fordi dens teknikker får barnet til at falde i søvn på få minutter! Nu er den endelig oversat til dansk og kan købes til en overkommelig pris:

Her kan du købe bogen (set til 88,95 kr.) >>

Artiklen indeholder affiliatelink