https://imgix.femina.dk/media/9115b752ebba4ec28546bed8586c46f9.jpg
Familieliv

Når Hjalte smiler, så smiler mit hjerte

1. december 2010
af Cristine Gliese Rasmussen
Det er det, der får månedens blogger Cristine igennem de udfordrende perioder :-)

Cristine Gliese Rasmussen

31 år

Syntes du også nogle gange det hele går i hårdknude? Bliver du også træt af barn, mand, slankekur, krøllede puder og Netto mad?
Hvis du nikker til ovenstående og kan svare ja til en milliard andre ting, som jeg også kommer ind på på denne blog - Ja, så er vi allerede venner. Og derfor skal du blive hængende her hos mig.
Denne blog handler nemlig om alt det, der sker i vores liv. Om vores mænd, jobs, veninder og børn. Om vores deller, drinks og hvorfor vi har for mange af den ene og for lidt af den anden.

Kort sagt - hårdknuden når den er værst og bedst.
Jeg glæder mig til at underholde dig og vil så helt enormt gerne læse dine kommentarer - også hvis du ikke er enig!
Sådan står der på i min profil beskrivelse på min blog: www.cristinegliese.blogspot.com og det er ikke stort anderledes det, somd er vil stå på denne blog.

Den næste måned er jeg nemlig gæsteblogger her på mama.dk og jeg glæder mig utrolig meget. Jeg glæder mig mest til at dele min hverdag med alle jer, som kæmper de samme kampe, som jeg gør. Altså de kampe der udføres mens man: jonglerer med lortebleer, betaler en rykker, tørrer babymos væk fra væg, sofa, seng, tøj, skulder, hår og en enkelt gang - baller. Kender du dem? Så kender du mig.

Og som beskrivelsen siger, så vil jeg rigtig gerne høre, hvad du mener - også når du ikke er enig. Stay tuned! KH Cristine

I øjeblikket sker der en del med Hjalte. Det er vist den der periode. Den som alle, der har børn, kender alt for godt. Heldigvis har jeg ikke mødt nogen der har sagt: nej, sådan var min ikke, eller: det kender jeg slet ikke til. Tværtimod har alle sagt: Fååååårk er det nu? ***, øv, synd for dig og hold ud - det går over.
Og det gør jeg så. Holder ud. Det bliver nemmere og nemmere.

For når han smiler, så smiler mit hjerte.

Når han stiller sig bag sofaen og tripper på sine små ben af bar begejstring over, hvornår jeg mon finder ham, så smelter jeg.

Når han går på tæer med Rasta (ynglingsbamsen) i den ene hånd og en gnasket kiks i den anden, så falder jeg sammen af kærlighed.

Når han står bag bordet, og det er muligt at stå bag et bord, når man er sytten måneder, og griner stille, mens jeg render rundt og siger: Hvooooooor er Hjaaaalteee? Jeeeg kaaan iiiiikke fiiiinde ham. Og jeg spørger både bogen, køkkenbordet, planten, nissen der venter på at komme op af kassen og katten der er sur - og ingen ved, hvor han er - ja, så bliver mine knæ så bløde af ubetinget kærlighed, at jeg ikke kan gå den sidste meter hen til ham.

Og når han sætter sig i sofaen ved siden af mig, læner sit lille fine hoved op ad mit bryst og peger på Bamse i fjerneren og siger: Aaa dee? så falder der en tåre fra mit øje og jeg mærker kærlighed, som kun kan komme fra ham.

Så du kan skrige dine lunger ud. Jeg er ligeglad. Jeg elsker dig Hjalte.

Med altid KH Cristine

Følg med på Cristines blog

Læs også: Når dit barn tager et tigerspring bliver de fleste forældre udfordret til stregen

Læs også