Familieliv

Mors Dag: Tips til gaven i sidste øjeblik

4. maj 2016
af Anne Romanelli
Mangler du stadig at købe gaven til Mors Dag den 8. maj? Og er du i tvivl om, hvad du skal give? Her er 4 gode ideer til gaver, som alle kan købes over nettet og printes ud - så du kan sagtens nå det i tide!

Der er ingen grund til at fortvivle, hvis du stadig ikke sikret gaven til Mors Dag den 8. maj!  

Her er 4 gode ideer til gaver, som helt sikkert vil glæde enhver mor. Og så kan de alle købes over nettet og printes ud, så du kan nå det i tide - uanset hvor sent på den, du måtte være.

Put evt. det udprintede i en lille kuvert og tegn et hjerte på. Vupti, så har du gaven med det samme! 

1: Giv en oplevelsesgave

duglemmerdetaldrig.dk finder du et bredt udvalg af oplevelsesgaver til hele landet - f.eks. madlavningskurser, dansetimer med Thomas Evers Poulsen, kro- og spaophold, vinsmagning, hajdykning, helikoptertur osv. osv. osv. Her på redaktionen har vi set os varme på et gavekort til ’Bridgewalking Lillebælt’, hvor der skulle være en helt fantastisk udsigt. Og så koster det kun 249 kr. 

Se de mange oplevelsesgaver her >> 

2: Giv et abonnement på yndlingsbladet

Et abonnement på yndlingsbladet er en sikker vinder! Mødre har om nogen brug for at smide sig på sofaen eller i havestolen med et godt blad, og kan bladet tilmed blive sendt direkte til postkassen, er lykken total.

Her får du lige nu gode tilbud på en lang række populære ugeblade og magasiner for enhver smag >>

3: Giv et weekendophold

Enhver hårdtarbejdende mor kan have brug for at komme lidt væk. Så det vil med garanti vække stor jubel med et weekendophold i London, Paris, New York eller en anden storby! På Expedia.dk kan du let finde billige rejser til alle verdenshjørner. ​

 

4: Giv et gavekort

sendentanke.dk kan du købe gavekort til 100-vis af landsdækkende butikker og oplevelser i Danmark. Du kan købe online gavekort, som sendes direkte til modtagerens mobiltelefon eller e-mail og efterfølgende kan indløses i den pågældende butik eller webshop. Så kan modtageren selv finde det, hun har lyst til.

Se det store udvalg af gavekort her >>

MAMA.dk ønsker glædelig Mors Dag til alle mødre!

Sjove mor-citater:

SJOVE mor-citater