https://imgix.femina.dk/media/websites/mama/boernefamillie/shopping/prim.jpg
Familieliv

Mid Season Sale: Shop børnetøj fra sofaen

20. april 2015
af Frida Paustian
foto: Presse
Vil du gerne være fri for at trave rundt i butikker efter sko og tøj til guldklumpen, er der masser af tid at spare ved at handle på nettet. Og lige nu holdes der Mid Season Sale i flere netbutikker, så der er også en del penge at spare. Mama.dk guider dig her til de bedste shoppingsteder til børnetøj.

Stylepit - Mid Season Sale: Spar op til 50 %!

Hos Stylepit finder du et omfattende udvalg af modetøj - til de mindste og dig selv. Du finder både danske og udenlandske mærker. Bl.a. Småfolk, Mini A Ture, Name it, Ticket to Heaven m.fl.

Udsalg: Lige nu holder Stylepit Mid Season Sale, hvor du kan spare op til 50% på lækkert børnetøj (eller tøj til dig selv).


Forkids og Stjerne

Hos danske Forkids finder du moderigtigt børnetøj, som alle har råd til.

Forkids lægger stor vægt på, at priserne er konkurrencedygtige, så alle kan få lov til at klæde deres børn skønt på.


Ellos - Mid Season Sale: Spar op til 50 %!

Hos Ellos finder du masser af lækkert tøj og legetøj til gode priser. Foruden Ellos' eget mærke finder du også mærker som Adidas, Noa Noa, Name it, Ticket to Heaven m.fl.

Udsalg: Lige nu holder Ellos Mid Season Sale, hvor du kan spare op til 50 % på børnetøj.


Growingfeet

Hos Growingfeet kan du bestille en fodmåler, så du kan måle dit barns fod og dermed nemt finde ud af, hvilke af skoene i deres sortiment der passer netop dit barn.

Der er ikke Mid Season Sale, men du får til gengæld sko i rigtig god kvalitet - hvilket jo også er det vigtigste, når det kommer til børnesko. Vær opmærksom på, at du skal betale for både fragt og returnering.

Zarakids

Bor du ikke i nærheden af en Zara-butik, kan du i stedet gå ind på Zara.dk og svælge i deres brede udvalg af pragtfuldt børnetøj til rimelige priser.

Du betaler for fragten, men der er gratis returnering i 30 dage, så du har god tid til at beslutte dig for, om du har valgt det rigtige eller ej.

Pomp de lux

Pomp de lux er et dansk firma, hvis tøj du kun kan købe i deres webshop eller via en af deres konsulenter, som laver gode, gammeldags 'home parties'.

Det er nemt og overskueligt at finde rundt i Pomp de lux' webshop, hvor du kan finde mange fine designs. Du har 21 dages returret, men du betaler selv for fragt og returnering.

byKier

Tre aarhusianske børnefamilier står bag kvalitetsskomærket byKier, som kun kan købes på nettet. Deres mission er at skabe kvalitetssko til rimelige priser.

Selv siger de, at byKier er 30-40 procent billigere end andre lignende produkter på markedet. De har både gratis fragt og returnering, hvilket er genialt og gør det meget attraktivt at handle hos netop dem.

Naturebaby

På naturebaby.dk kan du finde alt fra tøj til sutter og slynger. Fælles for det hele er, at det er økologisk.

Naturebaby er hele tiden på udkig efter nye og spændende økologiske produkter, så der kommer løbende nye varer.


Husk!
Returret betyder, at du kan få pengene tilbage. Ifølge købeloven kan du fortryde et køb på nettet i 14 dage.

Læs også