https://imgix.femina.dk/media/d6488b51d9a24f6b9760868380d1aaeb.jpg
Familieliv

Maja på potten

6. oktober 2009
af Kathrine Held
Kathrine er stolt af sin store datter

Kender I det, at man kan blive stolt over de mest underlige ting ved ens barn?

I søndags skulle Maja i bad som hun plejer. Jeg plejer at gå ind på hendes værelse og klæde hende af, så hun er nøgen mens Roy fylder badkaret ude på badeværelset. Badeværelset og Majas værelse ligger lige ved siden af hinanden så det er hurtigt lige at smutte derud.
Maja plejer så at gå ud og sætte sig på potten og vente på badekaret bliver klar. Hun har aldrig lavet noget på potten, men sidder der fordi hun synes det er lidt hyggeligt og så er det en god måde at blive kendt med den på.

Pludselig råber Roy ude fra badeværelset "Hvor er det flot maja! Hold da op en stor pige du er!" Jeg styrter derud, for at se hvad hun laver, og idet jeg kommer ind af døren rejser Maja sig fra potten og siger "tis!" Hun er bare gået ud og har sat sig med det samme som hun plejer, og så er det kommet med det samme. Hun så selv noget overrasket ud, da hun kiggede ned i potten, det havde hun vist ikke helt regnet med!

Spørg lige om mor blev stolt! Vi gjorde meget ud af at fortælle hende hvor dygtig hun var og viste hende tissen i potten så hun vidste hvad vi snakkede om. Derefter kom hun i bad men sad og skulede til potten hele tiden..

Hvordan griber vi det så an nu? Er det bare med at få hende på potte så hurtigt og så tit som det er muligt? Og hvornår plejer de normalt at tisse på potte og smide bleen? Maja er 19 måneder nu..

--
Har du et godt råd til Kathrine og Roy? Skriv til dem på den nye mamadebat HER

Læs også:
Maja er begyndt at slå
Tid til romantik

Læs også