MAMA-redaktionen elsker film med babyer. Kan du gætte de 10 film i galleriet?
Familieliv

Kan du gætte disse 10 film med babyer?

af Anne Romanelli 25. september 2015
På MAMA-redaktionen er vi vilde med disse 10 film med babyer i en central rolle. Kan du gætte alle 10 film ved bare at se på ét billede fra hver enkelt film?

10 film med babyer

Her på redaktionen er vi vilde med disse 10 film, hvor babyer spiller en central rolle.

Kan du gætte filmene ved bare at se på et billede fra hver enkelt af dem i galleriet?

PS: Du kan se svaret ved at klikke på det link, som du finder under hvert billede!

Nr. 1:

John Travolta er (næsten) lige så charmerende som babyen Mikey i denne klassiske komedie fra 1989, hvor han spiller taxachaufføren James, som pludselig bliver 'reservefar'. Men hvad hedder filmen?

(Køb filmen her >>)

Nr. 2:

Hugh Grant og Julianne Moore spiller et vordende forældrepar, som støder på en yderst klodset gynækolog (i skikkelse af Robin Williams) i denne komedie fra 1995. Hvad hedder filmen?

(Køb filmen her >>)

Nr. 3:

Denne rørende film om en teenagepige, som bliver gravid, vandt helt forståeligt en Oscar i 2008 (og var nomineret til 3 mere). Kan du huske, hvad filmen hedder?

(Køb filmen her >>)

Nr. 4:

Skøn komedie, hvor Seth Rogen spiller ungkarlen Ben, der scorer den smukke Alison (Katherine Heigl) under en vild bytur. Alt kører for ham... indtil hun meddeler, at hun er gravid! Hvad hedder filmen?

(Køb filmen her >>)

Nr. 5:

Robert de Niro er i topform som striks eks-militærmand, der ikke alene skal vænne sig til sin uduelige svigersøn (Ben Stiller) - men også til rollen som bedstefar. Hvad hedder filmen?

(Køb filmen her >>)

Nr. 6:

Klassisk gyser fra 1968, hvor Mia Farrow spiller en gravid kvinde, som bliver ramt af paranoia og mystiske hændelser, da hun flytter ind i en ny lejlighed. Hvad hedder filmen?

(Køb filmen her >>)

Nr. 7:

Noget af en drengerøvsfilm, men den har altså sine virkeligt sjove momenter - og en lækker Bradley Cooper i en af hovedrollerne! Hvad hedder filmen?

(Køb filmen her >>)

Nr. 8:

Klassisk komedie fra 1987, hvor Steve Guttenberg pludselig får afprøvet sine (manglende) evner som far, da en baby efterlades i hans og vennernes lejlighed. Hvad hedder filmen?

(Her kan du købe filmen >>)

Nr. 9:

Skøn komedie med bl.a. Cameron Diaz og Jennifer Lopez om graviditet, fødsel og alle de op- og nedture, man oplever i den forbindelse. Hvad hedder filmen?

(Køb filmen her >>)

Nr. 10:

Steve Martin spiller den hårdtprøvede George Banks, som har store problemer med at vænne sig til tanken om sin datters graviditet. Og så meddeler hans kone, at hun også venter sig! Hvad hedder filmen?

(Her kan du købe filmen >>)