Mor og datter forhold
Familieliv

Hvem er mor - og hvem er døtre?

3. februar 2016
af Anne Romanelli
Den amerikanske teenager Kaylan Mahomes har lagt et billede på Twitter af sig selv, sin søster og sin mor, og det er på få dage gået verden rundt. For det er næsten umuligt at se, hvem der er mor, og hvem der er døtre. Kan du?

Mange teenagere (og nok også andre aldersgrupper) lægger billeder af sig selv på de sociale medier i håbet om, at de bliver delt og ’liket’ i stor stil.

Og dén mission, må man sige, er lykkedes for den amerikanske teenagepige Kaylan Mahomes, efter at hun den 28. januar lagde et billede op på Twitter af sig selv, sin tvillingesøster og sin mor med den korte kommentar ’Mom, twin & me <3’.

I skrivende stund – 6 dage efter – er billedet af de tre familiemedlemmer således blevet delt næsten 18.000 gange, og det har fået over 28.000 likes.

Læs også: Derfor ligner et barn sin mor - eller sin far

Grunden til den enorme respons på billedet er nemlig, at det nærmest er umuligt at se, hvem der egentlig er mor, og hvem der er døtrene.

Gættekonkurrence blandt Twitter-brugere

Det har affødt en større gættekonkurrence blandt Twitter-brugerne, og det er langt fra alle, som rammer plet.

Kaylan Mahomes har siden afsløret på sin Twitter-profil, hvor hendes mor er på billedet. Hun skriver således: ’My mom is on the left!’. (Min mor er til venstre, red.).

Havde du troet det?

Kan du også løse disse 'mysterier'?: (Klik på billederne for at se svaret)

https://imgix.femina.dk/baby_foto.jpg
https://imgix.femina.dk/familie.jpg

10 fantastiske mor/datter-portrætter

Den canadiske fotograf Ulric Collette har høstet international hæder for sine 'sammensmeltede' portrætter af familiemedlemmer, som viser deres utrolige ligheder.

Se hans fantastiske mor/datter-billeder her:

Artiklen indeholder affiliatelink

Læs også