Gitte_N
Familieliv

Gitte Nielsen: Man kan ikke være "for gammel" til at blive mor. Det siger vi ikke til mænd!

11. december 2023
Af Camilla Maria Johansen
Foto: Planet Photos
Den 60-årige stjerne mener, hun har mere tålmodighed og kærlighed at give nu, hvor hun har nået bedstemoralderen

Hun er alt for gammel til at skulle være mor.

Sådan tænkte mange – inklusiv hendes egne fire sønner på mellem 28 og 39 år – ifølge Gitte Nielsen, 60, da hun i en alder af 54 blev gravid med datteren Frida, fortæller den danske Hollywood-stjerne i et interview med magasinet People.

Men Gitte Nielsen nyder at være blevet mor i en sen alder.

– Du ved, hvordan børn siger, at bedstemødre er de bedste? Jeg føler, at jeg har den tankegang og følelse. Jeg har den tålmodighed og den ekstra smule kærlighed at give nu, og jeg tror, det er, fordi jeg er på alder med en bedstemor, siger Gitte Nielsen til People og fortsætter:

– Da jeg var en yngre mor, skulle jeg ofte jonglere mellem at være single, være på et fly og være på filmoptagelser.

– Nu kommer Frida først, siger stjernen om sin femårige datter, som kom til verden efter 13 år i fertilitetsbehandling for Nielsen og hendes italienske mand, Mattia Dessi, 45.

Ikke for gammel

Gitte Nielsen mener i øvrigt ikke, at man kan være ”for gammel” til at blive mor.

– Det siger vi ikke til mænd, som får børn, når de er i 60’erne, 70’erne eller sågar 80’erne! Se på Robert De Niro. Han er 79 og har en på syv måneder! lyder det.

I dag bor den tidligere topmodel i den eksklusive spanske ferieby Marbella sammen med sin mand og datter.

Udover femårige Frida har Gitte sønnerne Julian Winding, 39, som hun har med musikeren Kasper Winding, Killian, 33, hvis far er Mark Gastineau, der er tidligere NFL-spiller, og Douglas Aaron, 30, og Raoul Jr., 28, som hun har med Raoul Meyer.

Denne artikel blev første gang bragt af Se og Hør. Dette er en redigeret version.

Vil du lytte til femina? Så lyt til vores podcast, hvor vi en gang om ugen dykker ned i en af de største historier fra vores verden og folder den ud for dig. Du kan lytte til podcasten i appen Ally, i Apples podcast-app eller på Spotify:

Læs også