https://imgix.femina.dk/media/article/hund_som_baby.jpg
Familieliv

Deres baby er en hund: Vi har fået en lille

27. oktober 2015
af Morten Nøhr Mortensen |
Foto: Polfoto | UH 42/2015
En baby kommer til verden, og straks sender de stolte forældre billeder af det lille vidunder ud på de sociale medier. Det gjorde det unge par Abby og Matt også. Men deres lille ny er mærkelig nok en hund. Nyd de skønne og sjove billeder.

Vi har alle set den slags billeder før. Et lykkeligt par som fejrer deres familieforøgelse ved at fotografere de kærlige og hjertevarme situationer med den lille ny. Men et ungt par har nu fået lavet et helt særligt sæt af billeder. Her er det nemlig ikke en lille tykkindet baby, der er i hovedrollen. Men derimod deres elskede hundehvalp, Humphrey, der er deres baby.

23-årige Abby Lee og hendes kæreste, Matt Kay fra New South Wales i Australien, er tydeligvis helt forgabt i deres nye hvalp. Som vist på billederne bliver den nusset på alle tænkelige måder – det hele i en sand kopi af det klassiske familiebillede. Det unge australske par har dog et glimt i øjet, og det er ikke uden humor, de har lagt billederne ud på nettet.

https://imgix.femina.dk/hund1.jpg

Sød ser han ud. Humphrey er en såkaldt groodle
– en krydsning mellem en puddel og en golden retriever.

Fotoopgaven, som ret overraskende kun tog to timer, var egentlig ment som en spøg ved at efterligne de typiske mor-far-baby-billeder, hvor det lille mirakel vises frem for hele verden.

– Vi tænkte ikke så meget over billederne. Det var bare noget, vi ville lave i sjov, og vi vidste, at vores venner og familie ville elske det, lyder fra Abby Lee, der altid har holdt meget af de firebenede kæledyr.

– Vi elsker hunde så meget, at vi tilbød folk at gå med deres hunde, bare for at få nogle venner med pels. Nu har vi så vores helt egen hvalp, fortæller en glad Abby Lee til avisen Daily Mail Australia.

Og det unge par har bestemt givet den gas med deres ”nyfødte”. Den ni unger gamle Humphrey bliver såmænd skubbet i en barnevogn og får endda lov at krybe under dynen med mor og far – så alles fødder stikker udenfor. Det hele med det bestemte sigte at give folk et godt grin – men også få dem til at tænke over, om vi mennesker nogle gange går lidt for vidt, når vi menneskeliggør vores kæledyr.

Hvalpen bliver behandlet som et barn

Ikke desto mindre er den lille krøllede hvalp blevet en betydelig del af det unge pars liv.

– Han er en del af vores familie, og vi er begge fuldstændig vilde med ham, lyder det fra Matt, der hurtigt bliver støttet af sin kæreste.

– Vi glemmer faktisk nogle gange, at han ikke er menneskelig. Vi behandler ham, som om han er vores eget barn, siger hun.

https://imgix.femina.dk/hund2.jpg

En tur med barnevognen. Ja, selvfølgelig skal lille Humphrey
ikke snydes for denne oplevelse sammen med sin ”mor og far”.

Det forelskede par, der har været sammen i to år, har dog ikke selv nogen børn. Til gengæld har deres bedårende hunde-billeder fyldt godt op på det sociale medier, hvor lille Humphrey er blevet et sandt hit.

– Vi har ikke planlagt at få børn i den nærmeste fremtid. Undskyld mor, lyder det med et grin fra Abby.

– Begge sider af vores familie giver os jo hele tiden hentydninger om, at de gerne vil se nogle børn. Men i øjeblikket er Humphrey det nærmeste, de kommer på et barnebarn. Heldigvis er de alle helt vilde med ham, og de har taget imod ham som et nyt familiemedlem, fortæller Abby.

https://imgix.femina.dk/hund_4.jpg

Humphrey finder sig i næsten alt. Her har det unge par
svøbt ham, som man svøber et nyfødt menneskebarn.

Billederne blev taget af parrets bedste ven, professionel fotograf Elisha Minnette, der ofte tager billeder af forældre med deres ”ægte” nyfødte.

– Men disse billeder var ikke seriøst ment. Det var bare for at få et godt grin og forhåbentlig give folk en god oplevelse, når de støder på dem på min Facebook-side, lyder det fra fotografen.

Og man kan da heller ikke andet end at smile, når man ser det lille Humphrey folde sig ud. Eller rettere – kikke noget betuttet frem for sig.

https://imgix.femina.dk/hund3.jpg

– Kom så Humphrey. Nu skal vi øve os i at gå på to ben.
Tilsyneladende finder den lille hundehvalp sig i lidt af hvert.

Læs også:
Find den rigtige hund til din familie

Babyer forstår hunde

SJOV VIDEO: Baby griner hysterisk af 'popcornhund'

Læs også