christiane
Familieliv

Christiane Schaumburg-Müller deler vandene med kommentar om vådservietter

15. september 2016
af Anne Romanelli
Højgravide Christiane Schaumburg-Müller lagde i går et opslag på sin Instagram-profil, hvor hun skrev, at hun nu havde pulseværelset helt parat til sin babys ankomst. Det udviklede sig hurtigt til en diskussion om vådservietter blandt tv-værtens følgere.

- Pusle-værelse ✔️ alle skuffer er fyldte - skabet er proppet - der er købt vådservietter, bleer ja alt er klart til Hr.Baby og hans ankomst :-)

Sådan skrev Christiane Schaumburg-Müller i går som kommentar til et fint billede af det færdige pusleværelse, som den gravide tv-vært lagde på sin Instagram-profil.

Det har rystet adskillige kommentarer af sig fra hendes følgere, og det ikke kun pusleværelsets indretningsstil, som er i fokus.

Christiane Schaumburg-Müller: Dét skal min søn hedde

Brugere fraråder vådservietter

Christianes beslutning om at købe vådservietter har således også fået brugerne til tasterne, og modsat indretningen, som ingen har noget at udsætte på, så er vådservietterne noget, der for alvor deler vandene.

Gode råd om vådservietter

Eksempelvis skriver brugeren annika_mathilde: - Et godt råd herfra... Brug KUN vådservietter hvis du absolut ikke har andet. Engangsvaskeklude med vand er og bliver det bedste for babys numse.

katrinemonica skriver: - Jeg vil klart anbefale at minimere brugen af vådservietter - for at de ikke mugner er der et stof i, som man kan udvikle allergi overfor. Det stof er også i en lang række andre produkter, eks maling, hvorfor det kan være temmelig invaliderende hvis man først har fået allergi.

Christiane Schaumburg-Müllers forlag har udgivet nogle rigtig søde versioner af 'Barnets første bog' - køb dem her >>

tanjajanning skriver: - Overvej at bruge vat i stedet for vådservietter, sart hud har bedst af kun at blive vasket med vand, änglamark har gode vat"klude" til baby. Og så lige et godt gammelt tip som tager den røde numse, kartoffelmel, til at pudre med.

'Lad hende selv danne en mening'

Andre brugere ser knap så alvorligt på brugen af vådservietter:

frk.holmsgaard skriver eksempelvis: - Hvor ser det hyggeligt ud. Om hun vil bruge skumklude eller vådservietter er 100% hendes valg. For nogle fungerer det bedst med vådservietter for andre er det skumklude. Lad nu hende selv danne en mening og erfaring hvad der fungerer bedst for hende.

Jordemor anbefaler ny måde at undgå røde blenumser

Til dette svarer Christiane Schaumburg-Müller: - @frk.holmsgaard tak. Jeg undrede mig også for har slet ik nævnt noget om hvordan jeg vil skifte ble. Nu er det hele blevet til en snak om vådservietter - men uanset hvad jeg bruger eller kommer til at bruge - mener jeg at det er godt at altid at have nogle vådservietter ved hånden når man har et barn om det så er til en selv eller barnet eller bilsædet eller hvad det kan ingen jo vide :-)

Vidste du...: Hvorfor har nogle bodyer denne hals?

8 udbredte babyråd, der bare er myter:

7 babyråd, der bare er myter

Læs også