Rebel Wilson
Liv

En uge efter hun var blevet mor, tog hun til DiCaprios fødselsdag. Så kom reaktionerne

20. februar 2023
Af Aja Nøhr Larsen
Foto: Bianca De Marchi/EPA/Ritzau Scanpix
Rebel Wilson oplevede at blive udskammet for, at være taget til sociale arrangementer kort efter datterens fødsel. Nu ønsker hun at gøre op med "morudskamning".

"Det tog kun en uge, før jeg blev morudskammet."

Sådan fortæller Rebel Wilson, om de reaktioner hun har mødt, efter hun i november er blevet mor til datteren Royce.

Der gik nemlig ikke lang tid, før Rebel Wilson oplevede det, hun beskriver som kritik af hendes forældreevner. Det handlede særligt om, at folk ikke kunne lide, hvor hurtigt hun begyndte at deltage i sociale arrangementer efter Royces fødsel.

Det åbner hun op omkring i podcasten Life Uncut.

Her fortæller hun, at hende og kæresten Ramona Agruma tog til Leonardo DiCaprios fødselsdagsfest og Paris Hiltons bryllupsdag en aften, da Royce var en uge gammel.

Hun fortæller også, at hun til at starte med havde det svært med at tage afsted, men da barnepigen forsikrede hende om, at datteren ville være puttet inden, og at alt ville være fint, besluttede hun at tage af sted.

Også fordi, at det at tage til den slags fester for Rebel Wilson ikke kun handler om at feste.

"Det er sjovt at gå til fester, men det er også lidt arbejde. Jeg taler med instruktører eller andre skuespillere, som det kunne blive relevant at samarbejde med. Og så var vi hjemme omkring midnat."

Rebel Wilson og Ramona Agruma til Paris Hiltons bryllupsdag 
Rebel Wilson og Ramona Agruma til Paris Hiltons bryllupsdag 
Foto: Berkeley Warren/Shutterstock/Ritzau Scanpix

Men herefter begyndte de fordømmende kommentarer at rulle ind, og det chokerede Rebel Wilson. Hun understreger, at hun gerne vil holde fast i, at man ikke behøver at miste sig selv, fordi man bliver mor.

"Bare fordi du bliver mor, betyder det ikke, at du mister din identitet som person. Det betyder ikke, at du ikke kan gå ud med venner, eller tage på ferie. Det betyder ikke, at du ikke kan have en karriere."

Hun fortæller også, at hun særligt oplever, at det er kvinder, der bliver udskammet, i modsætning til hendes mandlige kollegaer:

"Chris Hemsworth går i fitnesscenteret, og folk råber ikke: 'Hvor er dine børn? Hvad laver du?' Men hvorfor gør de det mod alle kvinder?" siger hun.

Til sidst fortæller Rebel Wilson, at hun forsøger at balancere karriere, fritid og livet som nybagt mor, og tilføjer, at hun "at the end of the day" allerhelst vil være derhjemme med sin datter og kæreste.

Læs også